Mestarien liiga: Borussia Dortmund - Tottenham tiistaina 5.3.2019 kello 22:00

Tiistain toinen Mestarien liigan ottelu ja paljon taas betsikohteita tarjolla. Spursin ei tarvitse voittaa, mutta liikaa ei saa tätä peliä hävitäkään. Yksi vierasmaali melkein ratkaisi koko tilanteen ja katkaisisi Dortmundin kamelinselän.
Mestarien liiga: Borussia Dortmund - Tottenham
Maaliskuu 05,2019
22:00

Mestarien liiga: Borussia Dortmund – Tottenham, vierailla varaa pieneen löysäilyyn

Borussia Dortmund koki Lontoossa edellisessä pelissä lähes jo ratkaisevan tuntuisen 3-0 tappion Tottenhamille. Spursin ei siis ole pakko tätä peliä voittaa, pitää vaan huoli ettei Dortmund voita peliä liian isolla maalimäärällä.

Mestarien liiga Borussia Dortmund - Tottenham 5.3.2019

Dortmundin voitto kolmella maalilla vie joukkueen jatkoajalle vain siinä tapauksessa että Spurs ei tee maaliakaan. Jos puolestaan Spurs tekee yhden maalin, ei Dortmundille riitä edes neljä maalia jatkoille saatikka jatkopaikkaan. Spursin tähtäimessä onkin heittää ottelun alkupuolella vastahyökkäyksellä yksi maali verkkoon ja jatkopaikan suhteen se onkin sitten siinä. Toki tässä matsissa voi lyödä vetoa siitä jatkoomenijästä, mutta kerroin Tottenhamille on sangen pieni.

Ota ilmainen futisvisa Coolbetillä ja nappaa samalla 10€ ILMAINEN LIVEVETO

Dortmund on suosikki voittamaan tämän ottelun, pitkävetokertoimet 2.00 – 3.60 – 3.65 paljastavat tämän. Todennäköisesti siis Dortmund on lähellä voittoa, mutta jatkopaikka taisi karata Lontoossa pelatussa matsissa.

Dortmundin kokoonpano edellisessä ottelussa:

Bürki – Diallo, Zagadou, Akanji, Hakimi – Delaney, Witsel – Larsen, Reus, Sancho – Götze

Tottenhamin kokoonpano edellisessä ottelussa:

Lloris – Verthongen, Sanchez, Alderweireld – Rose, Sissoko, Wanyama, Trippier – Eriksen – Heung-Min, Kane

Borussia Dortmund – Tottenham betsit

Matsista riittää paljon betsattavaa ja vaikka matsin tuloksella ei välttämättä ole jatkoonmenijän kannalta merkitystä, voi tässäkin tienata mukavat summat vaikkapa tuleviin Mestarien liigan peleihin.

Tulosvedossa pienimmät lukemat ovat 1-1 tasapelille 7.00 ja 2-1 tulokselle 8.00. Kotijoukkueen 1-0 voitto on varustettu Unibetillä 10.00 kertoimella ja 2-0 tulokselle 11.00 kerroin. Pienin kerroin vierasjoukkueen voittoon on 1-2 tulokselle. Näillähän betseillä rahat tulisivat takaisin mukavasti.

Mikäli uskot Dortmundin jatkopaikkaan, kolmen maalin voitto toisi 12.00 kertoimella rahat takaisin, neljän maalin voitto puolestaan 29.00 kertoimella massit takaisin pelitilille. Kotijengin pienimmät maalintekijäkertoimet ovat Paco Alcacerille 2.32, Marco Reusille 2.55 ja Mario Götzelle 3.15. Vierasjoukkueen Harry Kane 2.38, Son Heung-Min 2.88 ja Fernando Llorente 3.25 ovat potentiaalisia maalintekijöitä.

Bundesliigan Tottenhamin palapeli murenemassa?

Pystyykö Dortmund ihmeeseen?

Ihmeen se kyllä vaatisi, jos aikoo 3-0 tilanteesta nousta vielä jatkoon. No, kotiottelussa kaikki on toki mahdollista ja Spursin ainoa tavoite lienee tehdä se yksi maali. Sen jälkeen Dortmund saa ottelun voittaa vaikka 4-1 ja vieraat menevät edelleen jatkoon. Vierasmaalisääntö on ilmeisesti poistumassa ensi kaudella - onko se sitten hyvä asia?

Aseta vetosi