DreamHack Masters Spring: G2 - North 19.05.2020 Klo 18.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 19.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on G2 Esports - North. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: G2 Esports - North
May 19,2020
18:30

DreamHack Masters Spring: G2 esports – North

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.30 – 3.38

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ESL Road to Rio turnaus päättyi eurooppalaisten joukkueiden osalta sunnuntaina mutta vain pari päivää myöhemmin tiistaina 19.05.2020 mennään taas! Tällä kertaa on luvassa DreamHack Masters Spring 2020: Europe turnaus. Turnauksessa on mukana kolmetoista kutsuttua joukkuetta sekä kolme karsintojen kautta mukaan päässyttä jengiä. Suomalaisväriä turnauksessa edustaa kutsun saanut ENCE.

G2 tuskailee onlinessa

Turnauksen avauspäivän yhden mielenkiintoisimmista otteluista tarjoaa ranskalaisen G2 Esportsin sekä tanskalaisen Northin kohtaaminen. Ranskalaiset lähtevät otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina mutta onko ottelu niin mustavalkoinen kuin ennalta odotetaan? G2 lähti ESL Pro League Season 11:n otteluihin isoin odotuksin ja yhtenä voittajasuosikkina. Joukkueen peli kuitenkin takkusi online-otteluissa joukkue jäi omassa lohkossaan sijalle 4. FaZe Clan, OG:n ja mousesportsin jälkeen.

Vastikään päättyneessä Road To Rio turnauksessa G2 eteni aina Grand Final otteluun asti, jossa se hävisi suoraan 3-0 Astralikselle. Alkulohkossa joukkue otti 4 voittoa ja 3 tappiota, pudotuspeleissä se voitti kaikki ottelunsa 2-1. Nemanja “nexa” Isaković ja kumppanit ovat napsineet hyvin voittoja heikommista vastustajista mutta online-formaatti ei tunnu sopivan heille yhtä hyvin kuin LAN-pelaaminen.

North DreamHackiin ilman Kjaerbyeta

North lähtee tähän turnaukseen mielessään ensimmäinen iso voitto sitten joulukuussa 2019 tulleen DreamHack Open Sevilla turnausvoiton. Joukkueella on ollut vuonna 2020 hyviä ja huonoja tuloksia.

Tanskalaiset sijoittuivat DreamHack Open Leipzigissa sijalle 5-6 ja eteni semifinaaleihin DreamHack Openissa Anaheimissa. Road to Riossa joukkue eteni G2:n tavoin 4-3 tilastoin pudotuspeleihin, jossa se hävisi molemmat ottelunsa sijoittuen kahdeksanneksi. North:n harmiksi joukkueen tähti Markus “Kjaerbye” Kjærbye on toistaiseksi sivussa terveydellisten syiden vuoksi. Joukkueen valmentaja Jimmy “Jumpy” Berndtsson on paikannut Kjaerbyeta mutta hän ollut tähän mennessä hyvin keskinkertainen.

Yhtenveto G2 – North

G2 on iso ennakkosuosikki ja kertoimet laskivat entisestään ranskaisten edettyä Grand Finaliin Road to Riossa. Joukkueet kuitenkin kohtasivat viimeksi 10.05.2020 ja North oli tuolloin vahvempi 1-2 (16-14 Vertigo, 12 – 16 Dust2, 16 – 19 Nuke). North pelasi jo tuolloin ilman Kjaerbyeata. Emme uskalla lähteä hakemaan Northin suoraa voittoa mutta tasoitusvedolle +1,5 on tarjolla pelattava kerroin 1.83. G2 on tiputtanut paljon eriä voitoista huolimatta ja North vei edellisen kohtaamisen.

Kerroinpoiminnat VulkanBetiltä!

  • North +1.5 – 1.83
  • Ottelussa yli 2.5 karttaa – 2.38

Tasainen kamppailu?

Viisi edellistä karttaa ovat päättyneet G2:n hyväksi lukemin 3 - 2 ja kerran ratkaisu on haettu jatkokierroksilta. Luvassa tiukka vääntö? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja