DreamHack Masters Spring: Liquid - FURIA 21.05.2020 Klo 22.10 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 21.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Liquid - FURIA. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Liquid - FURIA
May 21,2020
22:10

DreamHack Masters Spring: Liquid – FURIA

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.95 – 1.75

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

DreamHack Masters turnaus jatkuu tänään, kun Team Liquid haastaa FURIA:n Pohjois-Amerikan lohkossa. FURIA oli jo ennen turnauksen alkua tämän ottelun ennakkosuosikki mutta ensimmäisen ottelukierroksen jälkeen tilanne on entistä selkeämpi. Liquid on suossa, FURIA liekeissä.

Liquidilla parhaat päivät toistaiseksi takana päin

Team Liquid oli vielä vajaa vuosi sitten todella kovassa iskussa. Joukkue voitti heinäkuussa 2019 ESL One Cologne turnauksen, joka oli hyvää jatkoa joukkueen finaalipaikoilla DreamHack Dallasissa ja ESL Pro Leaguen Season 9:llä. Tämän jälkeen joukkue on mennyt kuitenkin melkoista alamäkeä eikä joukkueen peli tunnut kulkevan nykyisissä online-otteluissa sitten millään.

Edellisessä Road to Rio turnauksessa joukkue oli neljäs mutta turnaukseen mahtui kolme iso tappiota (0-2 Envy, 0-2 FURIA, 0-2 FURIA). Viimeisessä ottelussa Cloud9 voitti 1-2 ja vei kolmannen sijan. Tämän turnauksen alkuun Liquidin piti napata helppo päänahka Chaosista joka on TOP 50 huonommalla puolella rankingissa mutta tuo ottelu päättyi Chaosin hyväksi 1-2 (16-4 Inferno, 11-16 Mirage, 13-16 Overpass).

FURIA on edelleen kuuma

FURIA on tällä hetkellä yksi maailman kuumimmista joukkueista. Brasilialaiset ovat voittaneet vuonna 2020 Liquidin jo kolme kertaa ja tämän turnauksen FURIA kaatoi MiBR:n 2-0 (11-16 Vertigo, 12-16 Train). Joukkue on voittanut edellisestä yhdestätoista ottelusta yhdeksän, edellisen tappion tullessa Road to Rio:n Grand Final ottelussa taktisesti kypsästi pelanneelle Gen.G:lle. Yksi FURIA:n viimeaikaisen menestyksen avaimista on ollut Yuri “yuurih” Gomesin loistavat otteet, joilla mies palkittiin viimeksi eilen MiBR-ottelun parhaana pelaajana.

Kerroinpoiminnat Liquid – FURIA

Me emme näe tässä ottelussa kuin yhden voittajan se on FURIA. Betway tarjoaa brasilialaisten voitolle hyvän 1.75 kertoimen ja me poimimme sen vetokupongille. FURIA on vienyt tätä otteluparia keskinäisissä mutta kartat ovat olleet tasaisia, joten jos Liquid on sisuuntunut sekä peli päällä niin edessä voi olla myös täyden kolmen kartan ottelu.

Kerroinpoiminnat Betwaylta: 

  • FURIA – 1.75
  • Karttoja yli 2.5 – 1.90

FURIA jatkaa voittokulkuaan?

FURIA:lla yhdeksän voittoa edellisestä yhdestätoista, yksi voitto lisää helatorstaina? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja