DreamHack Masters Spring: Liquid - MiBR 23.05.2020 Klo 22.10 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 23.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Liquid - MiBR. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Liquid - MiBR
May 23,2020
22:10

DreamHack Masters Spring: Liquid – MiBR

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.40 – 2.75

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

DreamHack Masters turnaus jatkuu koko viikonlopun. Lauantaina 23.05.2020 nähdäään Pohjois-Amerikan lohkossa mielenkiintoinen kamppailu Team Liquidin sekä MiBR:n välillä. Jenkkijoukkue Liquid on asetettu ottelun ennakkosuosikiksi mutta näkemyksemme mukaan brasilialaisilla on tässä hyvät saumat voittoon.

Liquid aloittanut turnauksen huonosti

Team Liquidilla on ollut mollivoittoiset viime viikot. Joukkue on neljän ottelun tappioputkessa ja jatkopaikka tässä turnauksessa on lipeämässä käsistä jo heti kättelyssä. Nitr0:lla ja kumppaneilla on nyt viimeiset hetket syttyä. Joukkue on kaatanut MiBR:n kertaalleen kuukauden sisään ja H2H-tilastoissa Liquid on vahvasti niskan päällä lukemin 27 – 12. Mutta onko historialla mitään painoarvoa nykyisen vireen suhteen?

MiBR:llä OK alku

MiBR sijoittui maalis-huhtikuussa Flashpointissa hienosti sijalle 2. Road to Riossa matka tyssäsi pudotuspeleissä FURIA:n käsittelyssä ja tämän turnauksen avauksessa FURIA osoitti jälleen olevansa Brasilian ykkösjoukkue. MiBR hoisi kuitenkin eilen oman leiviskänsä mallikkaasto kun se kaatoi Liquidin yllättäneen CHAOSin suoraan 2-0 (16-12 Mirage, 16-10 Dust2)

Kerroinpoiminnat Team Liquid – MiBR

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi mielenkiintoista joukkuetta, joista kumpikaan ei loista niin kirkkaasti kuin parhaimpina päivinään. Mielestämme Liquid on asetettu viime aikaisten tulosten perusteella tähän otteluun liian isoksi ennakkosuosikiksi. MiBR voi napata tästä ison päänahan ja arvokkaat pisteet TACO:n sek fer:n johdolla. Liquidin suoralle voitolle tarjotaan kerroin 1.40 kun brassien tasoitusvedolle +1.5 saa isomman lukeman 1.60. Ei tarvitse kauan miettiä.

Kerroinpoiminnat Betwaylta: 

  • MiBR +1,5 – 1.60
  • MiBR – 2.75

Altavastaajaa lapulle?

MiBR ja fer loistivat eilen, Liquidilla on hetkensä mutta voitot sulaa käsistä. Jenkeillä sama suruvirsi tänään? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja