DreamHack Masters Spring: MAD Lions - Complexity 23.05.2020 Klo 18.30 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 23.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on MAD Lions - Complexity. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: MAD Lions - Complexity
May 23,2020
18:30

DreamHack Masters Spring: MAd Lions – Complexity

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.05- 1.75

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

DreamHack Masters turnaus jatkuu koko viikonlopun. Lauantaina 23.05.2020 nähdään Euroopan lohkossa huippukamppailu tanskalaisen MAD Lionsin sekä multikansallisen Complexityn välillä. HLTV-rankingsissa peräti 10 sijaa huonommin sijoitettu Complexity lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, MAD Lionsilla on tähän varmasti sanansa sanottavana.

MAD Lionsin pelaattomuus näkyi avauksessa

MAD Lions pelasi loistavasti huhtikuussa ja tanskalaisjoukkue nappasi arvokkaan turnnausvoiton Flashpointissa. Tuosta finaaliottelusta on kuitenkin aikaa yli kuukausi ja MAD Lions ei ole sen jälkeen pelannut kuin yhden ottelun. Tuo ottelu oli tämän turnauksen avaus BIG:iä vastaan missä MAD Lions taipui altavastaajalle lukemin 1-2 (16-11 Mirage, 7-16 Nuke, 13-16 Vertigo). Kuten monet asiantuntijat arvelivat ennen turnausta, MAD Lionsin pelaamattomuus tulisi näkymään ensimmäisissä otteluissa. Jos peli ei ole Complexityä vastaan uomissaan niin nuori ja tappava joukkue menee menojaan.

Complexity on nuori ja nälkäinen

Complexity on mielenkiintoinen nuori joukkue, jossa on potentiaalia, vaikka ja mihin. Keski-iältään noin 22-vuotias nippu lähtee tähän otteluun kovassa viiden ottelun voittoputkessa, jotka ovat kaikki päättyneet 2-0. Turnauksen avausottelussa Complexity kaatoi murskaavasti maailman kärkiseuroihin kuuluvan mousesportsin 16 – 9 Inferno, 16-8 Dust2. Tuo ottelu oli melkoinen statement lohkon muille joukkueille. Complexity on lähtenyt pelaamaan tosissaan.

Kerroinpoiminnat MAD Lions – Complexity

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi mielenkiintoista joukkuetta, jotka molemmat tavoittelevat nousua maailman TOP 10 paikoille. Eilisten otteluiden perusteella Complexity on vahva voittajasuosikki. Kaikki riippuu siitä, että onko leijona tänään parempi vireisempi kuin eilen. Uskomme että tanskalaisten kone käynnistyy pikkuhiljaa ja tämän ottelun voittaja ratkeaa vasta kolmannessa kartassa.

Kerroinpoiminnat Betwaylta: 

  • Complexity – 1.70
  • Karttoja yli 2.5 – 1.90

Complexity jatkaa voittokulkuaan?

Complexityllä on hyvät mahdollisuudet voittoputken jatkamiseen mutta suoritaako joukkue tasaisesti vai tuleeko virheitä? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja