DreamHack Masters Spring: MiBR - FURIA 20.05.2020 Klo 22.10 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 20.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on MiBR - FURIA. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: MiBR - FURIA
May 20,2020
22:10

DreamHack Masters Spring: MiBR – FURIA

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.14 – 5.25

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Kaksi kovan luokan brasilialaista CS:GO joukkuetta MiBR sekä FURIA aloittavat tänään DreamHack turnauksensa. Parivaljakko ottaa yhteen kello 22.10 alkavassa ottelussa. Nämä joukkueet laittavat tosiaan vastaan aina pystyyn kunnon taistelun ja tällä kertaa panokset ovat alusta kovat, kun Chaos yllätti eilen Liquidin sekoittaen ennakoidun sarjataulukon!

CS:GO El Clasico? 

MiBR:llä parhaat päivät toistaiseksi takana päin

MiBR ei todellakaan ole enää yhtä legendaarinen joukkue, kuin se joskus muinoin oli. ESL One Road to Rio karsinnoissa joukkue pelasi viisi ottelua, joista se voitti kolme ja hävisi kaksi, joka tarkoitti sitä, ettei joukkue selvinnyt pudotuspeleihin asti. Maalis-huhtikuussa joukkue selvisi Flashpointissa aina finaaliin saakka mutta siellä MAD Lions osoittautui paremmaksi joukkueeksi. Joukkueessa on paljon potentiaalia mutta suorittamista leimaa epätasaisuus. Pelaajien kuten ”fer” ja ”TACO” pitää nyt onnistua, jos joukkue haluaa menestyä.

FURIA on kuuma

FURIA on juuri nyt ehdottomasti Brasilian ykkösjoukkue. FURIA on vienyt voiton MiBRS:tä nyt isoissa turnauksissa neljästi peräkkäin ja viides on hakusessa. FURIA lähtee tähän otteluun HLTV-ranking sijalta 6. ja vyöllään kahdeksan voittoa edellisestä kymmenestä ottelusta. FURIA eteni vastikään päättyneessä Road To Riossa aina finaaliin asti, jossa Gen.G nappasi voiton FURIA:n nenän edestä.

Kerroinpoiminnat MiBR – FURIA

FURIA on tällä hetkellä kuuma joukkue, jonka Gen.G onnistui jäädyttämään taktisesti ja ehkä painelamaan vähän sinne kuuluisan ihon alle. Emme usko, että MiBR pystyy taktisesti samaan kylmäpäisee peliin vaan FURIA tulee olemaan vahvempi. FURIA:lla on tukeva niskalenkki MiBR:stä H2H tilastolla 2 – 10. Mikäli MiBR lähtee yhtään vapisevin käsin otteluun niin 0 – 2 tulos ei olisi yllätys.

Kerroinpoiminnat Betwaylta: 

  • FURIA – 1.45
  • FURIA -1,5 – 2.25

FURIA helppoon voittoon?

FURIA kiristää otettaan maamiehistä. Mutta onko ottelu ohitse jo kahden kartan jälkeen? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja