CS:GO DreamHack: NiP - ENCE 30.05.2020 Klo 15:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 30.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Ninjas in Pyjamas vs. ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: NiP - ENCE
May 30,2020
15:00

DreamHack Masters Spring: Ninjas in Pyjamas – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.67 – 2.15

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esport-suuruuden ENCEn DreamHack Masters Spring turnaus alkoi torstaina 28.05.2020 upean näytöksen päätteeksi 2-0 voitolla NaVi:sta. Jamppi ja allu olivat tulikuumia ja me uskoimme suomalaisten lentokelin jatkuvan eilisessä ottelussa Vitalya vastaan mutta tuloksena oli ruma 0-2 tappio. Millaisia otteita tänään on tarjolla kun ENCE kohtaa hyvin tutun, Ninjas in Pyjamas, joukkueen?

NiP:n ja hampusin yhteinen taival alkanut vaisusti

Ninjas in Pyjaman on pelannut tänä keväänä kohtalaisesti. Ruotsalaiset sijoittuivat ESL Pro Leaguessa sijoille 7 – 9., ja Road to Riossa NiP oli sijalla 5. Kaiken kaikkiaan ninjoilla oli ennen tämän turnauksen alkua 3kk:n voittoprosentti yli 62% eikä joukkue ollut kokenut juurikaan suoria 2-0 tappiota.

Mutta mutta, tämä turnaus on alkanut NiP:llä todella vaisusti ja joukkueen mahdollisuudet jatkopeleihin on tämän ottelun varassa. Ninjas in Pyjamas on hävinnyt sekä NaVi:lle että Vitalylle suoraan kahdessa erässä eikä ruotsalaisilla ole kahden ottelun jälkeen yhteensä kuin 33 kierrosvoittoa. NiP laittoi pelinjohtajansa Jonas ”Lekr0” Olofssonin penkille ja siirtolistalle reilu viikko sitten. Miehen tilalle tuli Hampus ”hampus” Poser. Alku on ollut tahmea ilman yhtä ainutta karttavoittoa ja edellisessä ottelussa hampus oli pakkasella -21 mikä oli surkein tilasto kaikista NiP pelaajista.

ENCE – Voittaa, ei voita, voittaa…

ENCE teki sen taas. Nimittäin väläytti osaamistaan niin yksilötasolla kuin joukkueenakin NaVi-ottelussa, nostattaen odotuksia vanhojen hyvien aikojen paluusta. Odotukset kuitenkin lässähtivät kuin pannukakku Vitality ottelussa, jonka ranskalaiset veivät selvin 2-0 lukemin (16-6 Mirage, 16-9 Dust2).

ENCE teki ottelussa paljon helppoja virheitä, hävisi kaksinkamppailua ja myivät itsensä tilanteissa, jotka olivat anteeksiantamattomia lopputuloksen kannalta. Jos Jampppi loisti avausottelussa niin nyt 29 taposta huolimatta ruuti oli muutaman kerran todella märkää. NiP:n tavoin ENCE tarvitsee tästä ottelusta voiton, mikäli se mielii jatkaa turnausta.

Kerroinpoiminnat NiP – ENCE

Tämä ottelupari on ollut historian saatossa todella tasaväkinen. Heinäkuusta 2018 lähtien joukkueet ovat kohdanneet 7 kertaa. ENCE on voittanut otteluista neljä. Tämän kevään kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet molemmat 2-1, ensimmäisen vei ENCE ESL Pro Leaguessa, jälkimmäisen NiP Road to Riossa.

ENCE on asetettu tässä ottelussa isoksi ennakkosuosikiksi ja me tietysti toivomme suomalaisvoittoa mutta eilinen jätti paljon kysymysmerkkejä. Molemmat joukkueet haluavat parantaa peliään ja jatkoon. Lähdemme veikkaamaan voittajan sijaan pitkää ja tasaista kolmen kartan ottelua.

Kerroinpoiminto Vulkanbetilta: 

  • Karttoja yli 2.5  – 1.98

 

Tasaista?

Kaksi eilen pettynyttä joukkuett, voittaja jatkaa turnausta. Ratkaisu vasta kolmannessa kartassa? Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja