DreamHack Masters Spring: Team Liquid - Chaos 19.05.2020 Klo 22.10 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 19.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Team Liquid - Chaos. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Team Liquid - Chaos
May 19,2020
22:10

DreamHack Masters Spring: Team Liquid – Chaos

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.14 – 5.25

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

ESL Road to Rio turnaus päättyi viime viikonloppuna mutta taas mennään! Tällä kertaa on luvassa DreamHack Masters Spring 2020: North America turnaus. Pohjois-Amerikan turnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta joista kuusi on tullut kutsuttuna karkeloihin.

Ennakkoasetelmat Team Liquid – Chaos

Tässä ottelussa voi sanoa olevan kirjaimellisesti vain yksi todella iso ennakkosuosikki ja se on Team Liquid. Joukkueen voitolle tarjottava kerroin naurettavan pieni mutta siitä lisää tuonnempana. Liquid sijoittui vastikään Road to Rio turnauksessa neljänneksi ja tämä jätti varmasti suuriin odotuksiin nähden nitr0:lle ja kumppaneille pahan maun suuhun. Huhtikuussa Liquid voitti ESL Pro Leaguen ja kuten lajia seuraavat muistavat joukkue oli viime kesänä sekä syksynä useamman kuukauden HLTV-rankingissa maailman ykkönen. Tällä hetkellä joukkue löytyy rankingista sijalta ja 6. ja Chaos pitäisi olla vain namupala tälle tähtisikermälle.

Chaos kaukana kärjestä

Chaos on tällä hetkellä rankattu maailmassa sijalle 53. Joukkue on pelannut lähinnä kakkos- ja kolmoskorin turnauksia viime aikoina eikä se oli saavuttanut näissä juuri mainittavaa menestystä. Joukkueen ei pitänyt edes osallistua tähän turnaukseen mutta Bad News Bearsin vetäydyttyä peleistä Chaos sai paikan. Tämä asia ilmoitettiin 13.05.2020 joten valmistautumiseen ei ole juuri jäänyt aikaa. Chaos on voittanut 4/5 edellistä otteluaan mutta kaikki nämä ovat olleet B01 pelejä ja vastustajat kuten Warriors International, Polar Ace North ja Alcoholics Anonymous ovatkin sellaisia joukkueita mitkä pitää voittaa, jos mielii nousta keskikastista kohti kärkeä.

Yhtenveto Liquid – Chaos

Kuten todettua Liquidin voitolle tarjottavat kertoimet ovat naurettavin pieniä eivätkä kannusta mielestämme veikkaamaan. Tasoitusvedolle Liquid -1,5 saa jo paremman lukeman. Liquid on myös maailman parhaita joukkueita pistoolikierroksilla, kun Chaos yltää juuri ja juuri TOP 50 joukkoon. Pistoolikierroksia betsaamalla pääse jo lähelle isoa kerrointa.

Kerroinpoiminnat Betwaylta: 

  • Liquid -1.5 – 1.50
  • Liquid voittaa 1. kartan molemmat pistoolikierrokset – 2.40

Liquid helppoon voittoon?

Tässä ottelussa ei pitäisi olla epäselvyyttä voittajasta. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja