CS:GO DreamHack: Vitality - ENCE 29.05.2020 Klo 15:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 29.05.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on Vitality vs. ENCE. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: Vitality - ENCE
May 29,2020
15:00

DreamHack Masters Spring: Vitality – ENCE

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 1.73 – 2.05

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Suomalaisen esport-suuruuden ENCEn DreamHack Masters Spring turnaus alkoi torstaina 28.05.2020 upealla voitolla kun ukrainalainen Natus Vincere eli NaVi oli täysin vastaantulija suomalaisjoukkuetta vastaan.  Miten käy tänään perjantaina 29.05.2020 kun ENCE kohtaa iltapäivällä ranskalaisen Team Vitalityn? 

Mikä on Vitalityn päivän vire?

Vitality ei ole ollut yli kahteen kuukauteen enemmän kuin kolmen ottelun voittoputkessa. Joukkue nappailee voiton tai kaksi ja sen jälkeen tulee tappio. Tämän turnauksen alussa Vitality hävisi NaVi:lle 1-2 (16-8 Nuke, 14-16 Dust2, 9-16 Overpass). Eilisessä ottelussa ranskalaiset veivät kuitenkin NiP:iä selkästi 2-0 (16-7 Vertigo, 16-4 Dust2).

Tilastoja katsoessa on helppo todeta mistä ero otteluiden välillä johtuu. NaVia vastaan Vitality sinnitteli Mathieu ”ZywOo” Herbautin ansioista kamppailussa, tähtipelaajan takoessa tilastot 67-51. NiP:iä vastaan myös muu joukkue oli hereillä. ENCE voitti joukkueiden edellisen keskinäisen nimenomaan pimentämällä ZywOo:n, ovatko ranskalaiset varautuneet tähän?

ENCE loisti NaVia: vastaan

ENCE aloitti turnauksen loistavasti voittamalla Natus Vinceren suorin 2-0 lukemin (16 – 12 Train, 16 – 14 Dust2). Joukkue noudatti koko pelin uskollisesti Miikka ”suNny” Kempin pelitaktiikka ja ohjeiden kylmäpäiden seuraaminen tuotti tulosta. ENCE oli avauskartassa jo 6-11 häviöllä mutta nousi lopulta 16-12 karttavoittoon. IGL-paikalta ”pelkäksi” AWP-pelaajaksi siirtynyt Aleksi ”allu” Jalli nautti läpi ottelun sniputtelusta ollen yksi ottelun suurista nimistä:

Jamppi tuli, näki ja valloitti

ENCE teki keväällä pelaajasopimuksen vasta 18 – vuotiaan suomalaisen kohunuorukaisen Elias ”Jamppi” Olkkosen kanssa. Eilinen ottelu nuoren miehen ensimmäinen iso ottelu ENCE:n riveissä. Ennen tätä Jamppi oli pelannut viisi ottelua Elisa Invitational turnauksessa, jossa suomalaiset voittivat kaikki ottelunsa. Kuten NaVi-ottelun vihjeessämme totesimme, kaikki katseet ovat Jampissa ja voi pojat minkä näytöksen hän tarjosi. Olkkonen oli ENCE:n paras pelaaja tilastoin 48 – 39 ja ratingilla 1.25. Tässä vielä hurja ässäsuoritus:

Kerroinpoiminnat Vitality – ENCE

ENCE antoi eilen myrskyvaroituksen kyvyistään mutta kaiken hehkutuksen lomassa on kuitenkin syytä vetää henkeä ja muistaa että joukkue on kaikkea muuta kuin suorittanut tasaisesti tänä vuonna. Juuri nyt tilastot ovat loistavat, ENCE on voittanut viidestä edellisestä ottelusta neljä, ainoan tappion tullessa 1-2 lukemin Astralikselle. Mikäli sama vire ja eilisestä saatu hyvänolontunne eivät räjäytä nappeja takista niin tämän ottelu on suomalaisten heiniä.

ENCEn voitolle on tarjolla tällä hetkellä kelpo kerroin 1.83 mihin on mukava tarttua. ENCE tekee ottelussa ensimmäisen karttavalinnan ja tasoitusveto 1. kartan kierrosvoitoille tarjoaa myös mielenkiintoisen betsikohteen. Kohteelle ENCE -1,5 saa kertoimen 2.03. Tämä tarkoittaisi, että ENCE voittaa 1. kartan tiukimmillaan 16-14.

Kerroinpoiminnot Vulkanbetilta:

  • ENCE – 1.83
  • ENCE -1,5, 1. kartan kierrostasoitus  – 2.03

 

ENCEn kerroin laskenut

ENCEn kertoimet ovat laskussa. Ota kiinni ennen kuin lehmän häntä laahaa maata. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja