KHL: Dynamo Moskova - Jokerit perjantaina 1.3.2019 kello 18:30

Kaksi kotipeliä on nyt hävitty hyvällä yrityksellä, mikä neuvoksi Jokereille? Laadukkaampia laukauksia, parempi maalivahtipeli? Helpommin sanottu kuin tehty, joten mitä laitetaan vetokupongille? Lyö vetoa pelistä ja jännitä perjantain peliä!
KHL: Dynamo Moskova - Jokerit
Helmikuu 28,2019
18:30

KHL: Dynamo Moskova – Jokerit, jaksaako Dynamo puolustaa?

Jokerit hävisi toisenkin pudotuspeliottelunsa melkein täyden Hartwall Arenan kannustaessa kotijoukkuetta. Oliko se siinä sitten? Nyt edessä on kaksi vieraspeliä ja mahdollista on että Hartwall Arenan Jokeri-pelit on tältä kaudelta nähty. Narripakka on nyt yrittänyt peräti 13 kertaa peräkkäin voittaa pudotuspelivastustajansa, mutta ei niin ei.

Nappaa oma ilmainen KHL mestari -voittajaveto Nordicbetille – mikä jengi Gagarin Cupin voittoon?

Edellisessä ottelussa Jokerit sortui jälleen heikkoon maalivahtipeliin, heikkoon ylivoimapeliin ja heikkoon viimeistelyyn. Onko olemassa jopa maalivahtiongelma, Ryan Zapolskia nyt ei voi kaikista maaleista syyttää, mutta joillekin se kiekko näyttää vaan tarttuvan paremmin hanskaan. Vertauskohdetta voi hakea vaikka sieltä vastustajan maalinsuulta. Torjuntaprosentit 85% – 95% kertovat paljon. Paljon pitää eri asioita tapahtua jos Jokerit vielä pelaa tällä kaudella kotihallissaan. Kausi voi loppua jo sunnuntaina jos tästä pelistä ei tule voittoa.

Ja voittoahan ei ole tulossa, ainakin mitä tulee kertoimiin. Nyt pelataan siis Moskovassa ja ennakkosuosikin viitta on annettu kotijoukkueen sankareille. Pitkävetokertoimet heiluvat siinä 2.10 – 3.45 – 3.15 luokassa ja Narripakka ei vaan tunnu saavan otetta lipevästä kaksikosta Kagarlitsky – Shipatchyov. Toki niitä maaleja ja pisteitä tekee muutkin. Voittomaalin edellisessä pelissä teki Suomi-pakki Miika Koivisto.

Veikkaus: Jokerit yrittää, mutta mihin se riittää?

Yrityksen puutteesta ei Jokereita voi syyttää. Se laukoi edellisessä pelissä melkein 50 kertaa vastustajan maalia kohti, mutta kun vastustajan veskalla on taitoa ja tuuri ja Jokereilla on konserttiflyygeli maalinteon suhteen harteilla, niin tämä on tulos. Nyt pitäisi jollain saada lukot auki, ilman paineita Moskovaan ja katsoa mikä on tulos. Teema varmasti on kotietu takaisin kahdella voitolla, mutta todennäköisempää tällä hetkellä on Jokereiden kesäloma jos sunnuntain pelin jälkeen.

Niin karulta kun se kuulostaakin, Jokereiden pitäisi nyt voittaa neljä peliä viidestä, sellaista vastustajaa vastaan jolle se on hävinnyt 13 kertaa nyt putkeen.

KHL pudotuspelit 2018 – 2019:

  • ma 25.2.2019 Jokerit – Dynamo
  • ke 27.2.2019 Jokerit – Dynamo
  • pe 1.3.2019 Dynamo – Jokerit
  • su 3.3.2019 Dynamo – Jokerit
  • ti 5.3.2019 Jokerit – Dynamo (tarvittaessa)
  • to 7.3.2019 Dynamo – Jokerit (tarvittaessa)
  • la 9.3.2019 Jokerit – Dynamo (tarvittaessa)

Hieno oli yleisö Jaffalassa, mutta oliko tämä jo kauden viimeinen kotipeli?

Karmea putki jatkuu - onko Dynamo-mörkö kasvanut jo liian isoksi?

Vaikka jokainen peli on tietenkin oma uusi pelinsä, ei takaraivossa voi olla jyskyttämässä se fakta että edellisestä voitosta on ihan liikaa aikaa. Nyt jo 13 pelin mittaiseksi venynyt putki on karmea ja se pitäisi nyt saada poikki.

Aseta vetosi