KHL: Dynamo Moskova - Jokerit kello 18:30 ma 26.11.2018

Jokerit saa vastaansa Juuso Hietasen ja Miika Koiviston Dynamo Moskovan. Miten ottelu lopulta kääntyy, kertoimet ovat vahvasti Jokerivoiton puolella. Katso vedonlyöntikohteet ja lyö vetoa!
Jokerit helsinki logo
KHL: Dynamo Moskova - Jokerit
Marraskuu 26,2018
18:30

KHL: Dynamo Moskova – Jokerit kello 18:30 ma 26.11.2018

 Jokereiden Super Week päättyi hieman murheellisissa merkeissä kun Barys Astana kävi hakemassa pisteet voittolaukauskisasta Hartwallilla. No, ehkä tästä Jokerit sai taas hieman buustia aikaiseksi ja tähän otteluun lähdetään täydellä höyryllä ja pisteet mielessä. Dynamo Moskovan riveissä pelaavat pakistossa Miika Koivisto ja Juuso Hietanen, löytyisiköhän tästä kaksikosta sateen- ja pisteidentekijää kotijengille?

Moskovalaisten kausi on mennyt sanalla tai parilla sanoen aika penkin alle ja pisteitä pitäisi alkaa ropista jos joukkue mielii edes pudotuspeleihin. Hietasen ja Koiviston lisäksi joukkueella on Ilya Nikulin nakuttamassa pinnoja pakistossa, hyökkääjistä Dmitry Kagarlitsky 12+16 ja Vadim Schipatchyov 7+21 muodostavat varsin ohuen kärjen tehotilastossa. Nämä ukkelit kuriin ja äijää maalille, siinä lienee tämän ottelun resepti Jokereille.

Kristian Vesalainen Jokereihin

Olkoon sitten maitojuna tai ei, niin Vesalainen nähdään nyt Jokereissa loppukauden ajan. Jets olisi kuulemma halunnut pitää miehen Pohjois-Amerikan kapeissa kaukaloissa, mutta kun ei sitä peliaikaa ylhäältä tule ja farmi maistuu pahalle niin Eurooppahan sieltä on sitten vaihtoehtona. Pelaako Vesalainen jo tässä ottelussa? Tällä kokoonpanolla mentiin edellisessä ottelussa, Joona Monto teki ottelussa Jokerit-debyyttinsä.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 25 Pekka Jormakka

84 Max Wärn – 16 Geoff Platt – 11 Steve Moses

81 Joona Monto – 22 Mika Niemi – 41 Antti Pihlström

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 50 Viktor Lööv

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Kertoimet ovat ottelussa Jokereiden puolella, mutta se ei vielä välttämättä kerro mitään. Pitkävetokertoimet 3.05 – 4.20 – 2.10 lupailevat vieraille voittoa, mutta Dynamo on ollut Jokereille varsin paha vastustaja. Jokerit on kymmenestä kohtaamisesta voittanut vain kaksi peliä ja Moskovassa tämä jengi on kaatunut viimeksi 2014. Onhan tämä nyt revanssin paikka, mutta ei sille kakkoselle kannata koko palkkaa laittaa.

Joulukuun aluksi luvassa Kids Game, mistä on kyse? Onkohan se sitten Isät vastaan Pojat myös ottelussa Jokerit – Slovan Bratislava?

Yhden maalin voitto Jokereille?

Jokerit ei tule pääsemään helpolla tässä pelissä, se on selvä. Palaako Jokerit kuitenkin voittojen tielle, sen verran on eroa esimerkiksi sarjataulukossa? Katso kohteet tähän peliin ja betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt