Copa America 2019: Ecuador – Chile lauantaina 22.6.2019 kello 02:00

Chile teki ensimmäisessä pelissä neljä maalia, jatkuuko sama tahti myös Ecuadoria vastaan? Matsista on paljon vetokohteita tarjolla ja matsihan tulee ilmaisena lähetyksenä Unibet TV:n kautta. Heitä Juhannusvedot kehiin ja jännitä miten pelissä käy!
Copa America 2019: Ecuador – Chile lauantaina 22.6.2019 kello 02:00
Kesäkuu 22,2019
04:00

Copa America 2019: Ecuador – Chile, vieraat hiillostaa Ecuadorin karrelle?

Ecuadorin Copa America 2019 avaus meni päin prinkkalaa, tämän varmasti kaikki Unibet TV:n kautta matsia katsoneet huomasivat. Punainen kortti ja 4-0 kuonoon Kolumbialta. Chile teki Kolumbiat Japanille pesten odotetusti nuoren japanilaisjoukkueen lukemin 4-0. Onko tämä siis suoraan 4-0 Chilelle? Ei välttämättä.

Ecuador tulee varmasti tiivistämään jollain keinoin omaa puolustustaan ja Chilelle pelissä riittää voitto. Ei sitä välttämättä tarvitse lukemin 0-4 ottaa. Tulosveto tähän peliin voisi olla 0,1 – 2,3 lähtökohtaisesti, tuskin Ecuador maalia enempää Chilen verkkoon tekee ja  Chilen kokenut miehistö taitaa tehdä ainakin sen pari maalia vuotavan puolustuksen omaavan Ecuadorin verkkoon?

Veikkaus: Chile nappaa pinnat, mutta millä lukemilla?

Chile pääsi ensimmäisessä ottelussa todella helpolla, seitsemästä kohti menneestä vedosta peräti neljä meni sisään. Japani on liikkeellä todella nuorella jengillä ja Ecuador on ainakin astetta parempi joukkue, vaikka se ottikin 4-0 kuonoon Kolumbialta. Chile ei saa leijua yhtään, muuten voi käydä samoin kuin Brasilialle, joka nuhjasi Bolivian kanssa 0-0 tasurin.

Tuleeko ottelussa paljon kortteja? Näistäkin voi tietenkin lyödä vetoa, samoin kuin rankkareista ja siitä että tekevätkö joukkeet maaleja näissä peleissä.

Ecuadorin kokoonpano ensimmäisessä ottelussa oli seuraava, muutama muutos on väkisinkin tulossa, ainakin punaisen kortin Quinteron tilalle on tultava joku muu pelaaja: Menisikö kokoonpano jopa puolustavampaan suuntaan?

Dominguez – Caicedo, Achilier, Mina, Quintero – Orejuela, Intriago – Preciao, Mena, Valencia – Valencia

Chile lähti tällä kokoonpanolla Japania vastaan, Vargas teki pari maalia ja muutenkin joukkueen henki näytti hyvältä. Vai oliko kaikki vain Japanin huonoutta?

Arias – Beausejour, Medel, Maripan, Isla – Vidal, Pulgar, Aranguiz – Sanchez, Vargas, Fuenzalida

 Katso vedonlyöntiin parhaat kohteet Unibetiltä ja katso ottelu ilmaiseksi Unibet TV:n livestreamin kautta. Chile ottelun vie, mutta millä lukemilla? Ja kuka tekee maalit?

VAR – monen vedonlyöjän kammolaite. Onko napsahtanut nilkkaan vai peräti polvilumpioon tuomiot?

Chile mielii mitalipeleihin - millä lukemilla Ecuador kaatuu?

Onhan tässä tulosvetoon laitettava 0,1 - 2,3,4 lukemia, se on selvä. Chile on ehdoton ennakkosuosikki, mitä siellä pistetään lapulle? Pari maalia Vargasille? Juhannuksen kunniaksi mies taitaa tässäkin matsissa olla aika liekeissä.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä