Copa America 2019: Ecuador - Japani tiistaina 25.6.2019 kello 02:00

Ei tasuria, ei tasuria, ei tasuria. Tämän ovat varmasti molempien joukkueiden valmentajat painottaneet pelaajille. Se ei riitä jatkopaikkaan, mutta on toki saavutus sekin. Lahjoittavatko jengit Paraguaylle joulun vai voittaako jompi kumpi? Betsaa ja jännitä mukana!
Copa America 2019: Ecuador - Japani
Kesäkuu 25,2019
02:00

Copa America 2019: Vain voitolla jatkoon ja yöhön!

No nyt on melkoinen voitolla yöhön meininki! Molemmat joukkueet sen varmasti tietävät, että kaksi parasta lohkokolmosta pääsee pudotuspeleihin. Tilanne on se, että Ecuadorilla on 0 pojoa ja Japanilla 1 piste. Tasapelillä molemmat saisivat pisteen, mutta Japanin heikko maaliero ei riittäisi sitä nostamaan kahdessa pisteessä olevan Paraguayn ohi. Se on siis voitolla yöhön!

Tämän ottelun voittaja menee varmuudella jatkoon tämän lohkon kakkosena tai kolmosena, riippuu hieman tuosta samaan aikaan pelattavasta Chile – Uruguay -pelistä. Mutta tasapeli ei riitä kummallekaan, minkälainen trilleri tästä oikein muodostuukaan?

Ottelu näytetään livenä tietty Unibet TV:n kautta, nähdäänkö maalimässäjäiset vai vedetäänkö kilpikonnaa oikein urakalla? Veikkaamme tuota ensimmäistä vaihtoehtoa, montako maalia laitat kupongille?

Molempien joukkueiden peleissä on tehty monta maalia, tosin kun tämänmoiset joukkueet kohtaavat, on tulos yleensä vähämaalisempi kuin runsasmaalisempi. Me luotamme siihen että nyt pelataan molempien osalta hyökkäysvoittoisia pelejä ja tehdään niitä maaleja. Olisihan se jännittävää kun viimeiselle vitoselle lähdettäisiin 2-2 tilanteessa ja vain voitolla pääsee jatkoon. Montako maalia nähtäisiinkään vielä?

Veikkaus: Nuori Japani yllättää taas?

Japani on odotuksiin verrattuna pelannut varsin kivasti ja piste Uruguaylta oli melkein kuin pudotuspelipaikka tälle jengille. Itseluottamus on noussut koko ajan ja se omaa hyvät mahdollisuudet myös Ecuadorin voittamiseen, eivät ne pitkävetokertoimetkaan ole kuin 2.08 – 3.85 – 3.20 Ecuadorin hyväksi.

Näillä kokoonpanoilla joukkueet lähtivät edellisiin peleihin, tulisiko tähän peleihin isoja muutoksia? Muutamia pakkovaihtoja on ainakin, Ecuadorin Achilier nappasi viime pelissä punaisen, ottaako joku tässäkin pelissä joulukortin? Ensimmäisessäkin pelissä nähtiin Ecuadorilta punainen, joten trendi voi jatkua.

Ecuador 4-1-4-1

 Dominguez – Ramirez, Arboleda, Achilier, Velasco – Gruezo – Ibarra, Mendez, Orejuela, Mena – Valencia

Japanin kokoonpano Uruguay-pelissä oli seuraava:

Japani 4-4-2

Kawashima – Sugioka, Tomiyasu, Ueda, Iwata – Nakajima, Ibatura, Shibasaki, Myoshi – Abe, Okazaki

Jatkoon vai ei jatkoon?

Mielenkiintoinen tilanne, tasapeli ja yksi piste ei riitä millään jatkopaikkaan, mutta voitolla mennäänkin sitten komeasti jatkon ja todennäköisesti voitonjuhlat ovat melkoiset. Miten ottelussa käy, betsaa ja jännitä mukana!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja