Nyrkkeilyä ☑️ Edis Tatli – Teófimo López ☑️ 20.4.2019

Edis Tatli on nyt lähempänä MM-titteliottelua kuin koskaan aiemmin. Mutta onko Lopez liian kova luu lyötäväksi? Lyö vedot kehiin ja kannusta Prinssi voittoon!
Nyrkkeily vedonlyönti
Nyrkkeilyä: Edis Tatli – Teófimo López 20.4.2019
huhtikuu 20,2019
22:00

Nyrkkeilyä: Edis Tatli – Teófimo López – Prinssin paha paikka!

Viimeistään Tanssii Tähtien Kanssa -kisan voitolla suuren suomalaisyleisön sydämiin tanssinut Edis Tatli jatkaa tanssejaan rapakon takana. Ottelupaikkana on ei enempää tai vähempää kuin Madison Square Gardenin pääsali, jossa suomalaisista aikaisemmin ovat otelleet lajilegendat Eva Wahlström ja Gunnar Bärlund. Edis ”Prinssi” Tatlilla on nyt mahdollisuus nousta MM-otteluun tämän ottelun voitolla, mutta kertoimet otteluun eivät lupaa ollenkaan hyvää suomalaisottelijalle.

Ottelu järjestetään lauantaina 20.4.2019 ja se on osa isompaa urheilutapahtumaa, jossa pääotteluna otellaan WBO-sarjan titteliottelu. Vielä toistaiseksi ei ole aivan varmaa mihin kellonaikaan ottelu pääsee alkamaan, mutta perus vedonlyöntikohteet ottelusta löytyvät muutamilta vedonlyöntisivustoilta. Unibet kertoimet tähän nyrkkeilyotteluun ovat 1.04 – 26.00 – 10.00, joten Tatli joutuu yllättämään kerroinlaskijat ja vastustajan tässä ottelussa pahemman kerran. No, sehän ei meitä haittaa!

Vastustaja Teófimo López on todellinen nuori lupaus ja tästä miehestä povataan tulevaa supernyrkkeilijää. Tatlilla olisikin hyvä paikka laittaa hieman jäitä tälle tappelijalle hattuun, mutta miehen rekordi puhuu puolestaan. 12 matsia ja niistä 10 päättynyt ennen täyttä aikaa. Tatli on huomattavasti kokeneempi (ja toivottavasti viisaampi tappelija), otteluita on jo 33 ja näistä 31 voittoa ja 10 näistä tyrmäyksellä. Tatlin voitto ei olisi tilastojen mukaan yllätys, mutta kyllähän se oikeasti olisi yllätys jos Prinssi tämän nimiinsä vie.

Ottelun voittajalle on jo luvattu melkoinen porkkana, pääsy Vasili Lomatsenko -otteluun eli MM-taistoon. Se on Tatlilla ollut haaveena jo pitkään, hän jopa luopui EM-tittelin puolustamisesta tämän unelman takia. Ilta tulee varmasti olemaan ikimuistoinen juttu joka tapauksessa ja toivottavasti Tatli palaa Suomeen voiton kanssa. Kyllähän tuolle Tatlin kertoimelle täytyy muutama roponen laittaa, silloinhan se olisi win-win tilanne. Toivotaan että tanssiharrastuksesta on ollut Tatlilel hyötyä ja Prinssi tangottaa Lopezin pyörryksiin?

Tatlilla on kova kerroin - mutta niin on voitontahtokin!

Tatli lähtee melkoisena altavastaajana tähän matsiin - ainakin mitä tulee vedonlyöntikertoimiin. Mutta kypsyttääkö Tatli Lopezin iskuillaan? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa!

Aseta vetosi