EFL Cup: Liverpool - Arsenal 1.10.2020 klo 21.45, Arsenalin revanssi

Viikonloppuna Valioliigassa tämä sama matsi päättyi Poolille 3-1. Nyt vaihdetaan kokoonpanoja ja vierailija Arsenal saa uuden mahdollisuuden.
Liverpool - Arsenal
Lokakuu 01,2020
21:45

EFL Cup: Liverpool – Arsenal

Anfield, Liverpool, UK

Kertoimet (Unibet): 1.91 – 4.05 – 3.55

Live stream: Unibet TV

Viikonloppuna Liverpool ja Arsenal pelasivat Anfieldilla Valioliigan matsin, ja sen Pool vei 3-1. Nyt olisi uudestaan sama peli, tällä kertaa Liigacupin puolella.

Arsenal on Mikel Artetan manageroimana mennyt selvästi eteenpäin, mutta Liverpool Anfieldilla oli viimeksi liikaa. Pool piti viikonloppuna palloa 66 prosenttia peliajasta ja laukoi huimat 21 kertaa. Liverpool on muutenkin Valioliigassa ylivoimaisesti eniten laukova joukkue. Kolmessa matsissa nyt yhteensä 61 kutia, ja se on 17 enemmän kuin mikään muu joukkue.

Viikonlopun matsin jälkeen Mikel Artetakin myönsi, että Liverpool on vielä monella osa-alueella ylivoimainen. Mutta on Arsenalin pelissäkin jo paljon hyvää. Viimeksi Anfieldilla se useaan otteeseen pisti Poolin puolustuslinjan koville nopeilla hyökkäyksillään.

Valioliigassa voi sanoa Liverpoolin olevan juuri nyt selvä ykkössuosikki. Arsenal lienee rankkauksissa nyt sijoilla 4-6.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Alcantaralla korona

Liigacupissa peluutetaan paljon kakkosketjun miehiä. Hyvinkin voi olla, että viikonlopun liigaottelusta ei ole nyt avauksissa kuin muutama sama pelaaja.

Tämä ottelu olisi voinut olla hyvä paikka tuoda Liverpoolin uusi mies Thiago Alcantara mukana peleihin, mutta Alcantaralla on aivan hiljattain todettu koronatartunta. Häntä ei siis pariin viikkoon nähdä kentällä.

Jurgen Klopp antanee nyt nuorille mahdollisuuden olla avauksessa. Neco Williams sekä Rhys Williams voisivat olla mukana, samaten mainio Curtis Jones ja Harvey Elliott. Kaikki neljä olivat avauksessa viime kierroksella Lincolnia vastaan.

Toinen Poolin uusi mies Diogo Jota voisi olla nyt mukana heti alusta. Hän tuli viikonloppuna pelin loppupuolella vaihdosta mukaan ja teki maalin vielä matsin lopulla. Lincoln -ottelussa Origi ja Minamino tekivät maalit, joten kärkipelaajien paikasta on kilpailua.

Shaqiri on taas pelikunnossa, ja hän voisi olla nyt keskikentällä.

Arsenalin ja Liverpoolin kokoonpanot

Arteta nosti viikonloppuna David Luizin avaukseen Gabriel Magalhaesin tilalle. Nyt osat voisivat vaihtua. Arsenalilla on puolustuksessa paljon loukkaantumisia, joten kovin paljon Artetalla ei ole varaa vaihdella pakkeja. Uusi veskari Runarsson voisi saada nyt pelata.

Arsenalilla lienee avauksessa enemmän varsinaisia ykkösryhmän pelaajia, mukana voisivat olla muun muassa Saka, Pepe, Nketiah, Ceballos sekä Kolasinac.

Liverpoolin mahdollinen avaus: Adrian; N Williams, Gomez, Van den Berg, Tsimikas; Jones, Grujic, Shaqiri; Elliott, Minamino, Origi

Arsenalin mahdollinen avaus: Runarsson; Saliba, Gabriel, Kolasinac; Cedric, Willock, Ceballos, Saka; Pepe, Nketiah, Nelson

Poolin avaus lienee varamiehisempi, Klopp tuo enemmän nuorukaisia mukaan. Arsenalin ryhmä muistuttaa Valioliigan avausta enemmän kuin Poolin aloitus. Annetaan Arsenalille mahdollisuus revanssiin. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.91 – 4.05 – 3.55. Arsenal +0.5 saa kertoimeksi 1.90 ja sen voi pelata.

Liigacupin betsit Unibetille!

Arsenalin revanssi! Tasoitusbetsi +0.5 kertoimella 1.90.

Aseta vetosi