EFL Cup: Manchester City - Southampton 29.10.2019, viikonloppuna Sotonia nöyryytettiin

Viimeksi kun Southampton tuli kentälle, niin vastustaja teki yhdeksän maalia. Ja nyt pitäisi pelata Manchester Cityn Etihad -stadionilla.
Manchester City - Southampton
Lokakuu 29,2019
21:45

Southampton hävisi edellisellä Valioliiga-kierroksella viime viikonloppuna omalla kotikentällään Leicesterille käsittämättömästi 0-9. Lopputulos oli niin nolo, että Sotonin pelaajat ovat päättäneet lahjoittaa kaikki ottelupäivän palkat hyväntekeväisyyteen.

Yhdeksän maalin selkäsaunan jälkeen joukkueen olisi varmasti hyvä saada pelata ottelu, jossa tulee onnistumia ja usko omiin kykyihin palaisisi. Mutta ei, Southampton joutuu pelaamaan kaksi seuraavaa otteluaan Manchesterter Cityä vastaan ja vielä tämän Etihad -stadionilla. Ensin tiistaina joukkueet pelaavat Liigacupissa ja sitten viikonloppuna Valioliigan puolella.

Southamptonin managerilla Ralph Hasenhuttlilla on nyt päätettävänä, että heivaako hän viikonloppuna romahtaneet pelaajat kokonaan penkin puolelle vai antaako heille uuden mahdollisuuden sisuuntuneina näyttää, että taitoja kuitenkin on. Hasenhuttlin ongelma on kyllä se, että Sotonin joukkue ei ole järin laaja, vaihtopenkillä ei ole paljon hyvätasoisia pelimiehiä.

Southampton on voittanut viimeisissä kuudessa ottelussa vain kerran, ja se tuli Liigacupin edellisellä kierroksella League Onessa pelaavan Portsmouthin kentällä. Hasenhuttlin olisi pakko saada joukkueen suunta kääntymään, tai Soton on pian mukana Valioliigan putoamispeleissä ja ulkona kaikista cupeista. Se tarkoittaisi tietenkin managerin vaihdosta.

Vetopuolella Southampton ei saa mahdollisuuksia Etihadilla. Esimerkiksi Unibetilla ottelupäivänä lounasaikaan Southamptonin voitosta saa kertoimeksi 26.00.

Manchester Cityn ja Southamptonin kokoonpanot

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola hieman kritisoi pelaajiaan viikonloppuna, mutta City kuitenkin voitti ottelussaan Aston Villa 3-0. Voitto oli kuitenkin joukkueelle hyvä tulos, kun edellisessä Valioliigan kotiottelussa City oli mennyt kotonaan häviämään Wolvesille. City on muutaman kerran notkahtanut tällä kaudella, ja se on vienyt Liverpoolin liigassa kuuden pisteen karkumatkalle.

Pep Guardiola aivan varmasti antaa Liigacupissa paljon pelaaville avainpelaajilleen huiliaikaa. Cityllä on marraskuussa hyvin lähekkäin Valioliigan ottelut Liverpoolia ja Chelseaa vastaan, ja vielä Mestareiden liigaakin pitää pelata. Liigacup on seuralle välttämätön paha.

Manchester City on ottelussa varmasti ilman Fernandinhoa, joka sai Aston Villa -ottelussa punaisen kortin.

Villa -ottelussa Walker, Otamendi, Mahrez ja Aguero aloittivat penkillä, ja ainakin jokunen heistä voisi nyt olla jo avauksessa. Kakkosketjusta Angelino, Garcia ja Bernabe saattaisivat olla nyt mukana.

Sotonin Bertrand on pelikiellossa ja Danso ottanee hänen paikkansa. Muuten Sotonin kokoonpano on arvoitus, saa nähdä, mitä Hasenhuttl päässä liikkuu. Boufal, Adams ja Long saattaisivat olla avauksessa.

Manchester Cityn mahdollinen avaus:: Bravo; Walker, Garcia, Otamendi, Angelino; Gundogan, Foden; Mahrez, Bernabe, Sterling; Aguero

Southamptonin mahdollinen avaus: McCarthy; Stephens, Yoshida, Vestergaard; Valery, Romeu, Hojbjerg, Armstrong, Danso; Adams, Long

 

Unibet antaa kertoimen 2.33 sille, että molemmat tekevät maalin. Sitä voi kokeilla. Ei Soton aivan niin kehno ole kuin mitä Leicester -ottelu väittää. Cityn puolustuksessa saattaa olla vaihtopenkin miehiä, ja jos kotijoukkue on kolmen maalin karkumatkalla, niin eiköhän peli aukea Sotonillekin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä