EFL Cup: Tottenham - Chelsea 29.9.2020 klo 21.45, Lucas avausmaali kertoimella 13.00

Unibet TV näyttää ottelun Tottenham - Chelsea. Vetomarkkina aliarvioi Tottenhamia. Vaikka pelataan Spursin stadionilla, niin vierasjoukkue Chelsea on suursuosikki.
Tottenham - Chelsea
Syyskuu 29,2020
21:45

EFL Cup: Tottenham – Chelsea

Tottenham Hotspur Stadium, Lontoo, UK

4.65 – 4.30 – 1.66 (Unibet)

Live stream: Unibet TV

Chelsea ja Tottenham peluuttavat Liigacupissa lähinnä vaihtopenkin miehiä, mutta kyllä joukkueiden avauskokoonpanot tulevat silti olemaan erinomaiset. Spursin puolustuksessa pelannevat Aurier, Alderweireld sekä Dier, ylempänä muun muassa Bergwijn ja Alli. Chelsean avauksessa saattaisivat sitten olla esimerkiksi Havertz, Jorginho, Azpilicueta ja Giroud. Melko lähellä Valioliigan ykkösavausta kumpainenkin joukkue tulee olemaan, eli odotettavissa on hyvätasoinen matsi ja nimekkäitä pelaajia.

Tottenhamin manageri Jose Mourinho on valittanut otteluohjelmasta, ja oikeassahan The Specia One on. Viikonloppuna Spurs pelasi Valioliigassa Newcastlea vastaan, tänään kova cup-peli ja jo kahden päivän päästä pitäisi pelata Eurooppa-liigan karsintoja. Kolme matsia vajaaseen viikkoon on liian kova tahti.

Ruuhka näkyy Mourinhon peluuttamisessa ja joukkueen terveystilanteessa. Viikonloppuna Spurs oli puoliajalla 1-0 -johdossa Newcastlea vastaan ja Mourinho otti viime aikoina loistaneen Sonin vaihtoon takareisiongelmien vuoksi. Newcastle tuli sitten vielä yliajalla tasoihin. Son on nyt ilmeisesti jonkun aikaa sivussa.

Tottenhamin ”uusi” mies Gareth Balekin on heti Lontooseen tultuaan päässyt hoitopöydälle. Balen ongelmana on nilkka.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Spurs koki vääryyttä viikonloppuna

Spursin Newcastle -matsi oli sen verran kummallinen, että siitä on syytä mainita. Tuon kaltainen ottelu hieman antaa aihetta väittää, että futis ei nyt ole aivan kunnossa. Valioliigassa on tällä kaudella voimassa aikaisempaa tiukempi sääntö pallon osumisesta käteen. Tämä nyt sitten tuhosti Spursilta antaitun voiton.

Tottenham oli ottelussa tyystin ylivoimainen. 95 minuuttia pelattiin yhtä maalia. Tottenham laukoi 23 kertaa, Newcatlen veskari Darlow joutui torjumaan 11 kertaa ja vielä Spurs osui kahdesti maalipuihin. Sitten yliajalla pallo osui Eric Dierin käteen ja tuomittiin rankkari. Newcastle tasoitti ottelun ensimmäisellä maalia kohti menneellä kudillaan.

Tottenhamin ja Chelsean kokoonpanot

Liigacup on paikka antaa uusille pelaajille ja vilttiketjun miehille peliaikaa. Sergio Reguilon on hiljattain tullut Tottenhamiin, ja nyt vasemman pakin paikka voisi olla hänen. Ndombelekin voisi nyt päästä avaukseen, ja maajoukkueen ex-veskari Joe Hart maalille.

Chelsea ei ole aivan niin tiukassa paikassa kuin Spurs. Sillä on peräti neljä päivää ennen seuraavaa ottelua, mutta eiköhän Lampard laita silti rotaation pyörimään.

Viikonloppuna Chelsea oli sarjanousija West Bromwichin kentällä puolisen tuntia kovassa kyydissä. WBA laittoi 27 minuuttiin kolme maalia ja varsinkin Chelsean puolustuksen Marcos Alonso pelasi sellaisen matsin, että otteluvideolla ei pääsisi edes RoPS:n avaukseen. Lampard oli ilmeisen raivona Alonsolle, kun tämä vielä suoraan vaihtokomennuksen jälkeen lähti joukkueen bussiin murjottamaan. Ei olisi ihme, jos Alonso vielä vaihtaisi seuraa ennen siirtorajaa.

Spurs -matsissa voisi olla Ben Chilwellille paikka olla ensimmäistä kertaa Chelsean avauksessa. Myös veskariksi voisi tulla uusi mies, eli Rennesistä tullue Edouard Mendy.

Tottenhamin mahdollinen avaus: Hart; Aurier, Alderweireld, Dier, Reguilon; Ndombele, Fernandes; Bergwijn, Alli, Sessegnon; Lucas

Chelsean mahdollinen avaus: Mendy; Azpilicueta, Tomori, Zouma, Chilwell; Barkley, Jorginho; Hudson-Odoi, Havertz, Mount; Giroud

Vetopuolella ottelun kertoimet ovat todella rajusti Chelsealle kallellaan. Unibetilla lukemat ovat 4.65 – 4.30 – 1.66. Ainoa syy näin vinoihin kertoimiin voi olla vain Spursin otteluruuhka ja siitä johtuvat peluuttaminen. Vetoväki odottaa, että Chelsea peluuttaa selvästi parempaa ryhmää. Ei se yläpuolella arvioitujen kokoonpanojen mukaan aivan näin ole. Spurs +0.5 saa kertoimeksi 2.25 ja sen voi lapulle laittaa.

Hyvä kaveri varovaisemmalle vedolle on hakea suurempaa kerrointa ottelun ensimmäisen maalintekijästä. Sekin löytyy Tottenhamista, kun joukkue nyt on vetomarkkinoilla aliarvostettu. Lucas lienee Spursin avauksessa ja hänen kertoimensa avausmaalista on peräti 13.00. Se kelpaa oikein hyvin.

Cup-betsit Unibetille!

Tottenham +0.5 kertoimella 2.25 sekä Lucaksen avausmaali kertoimella 13.00.

Aseta vetosi