EFL Cup: Tripla 30.9.2020 klo 21.00, kolme kohdetta yhteiskerroin 5.68

EFL Cupia Englannissa keskiviikkoiltana. Kolme matsia, joissa tehdään enemmänkin maaleja, antavat yhteiskertoimeksi 5.68.
EFL Cup Tripla
Syyskuu 30,2020
21:00

EFL Cup: Burnley – Manchester City / Brighton – Manchester United / Everton – West Ham

Live stream: Unibet TV

Keskiviikko-iltana Englannissa pelataan Liigacupia. Illan kolmesta matsista rakennetaan yhdistelmäveto, joka antaa kertoimeksi 5.68.

Ensimmäinen ottelu triplassa on Burnley vastaan Manchester City Burnleyn Turf Moorilla. Manchester City hävisi viikonloppuna Valioliigassa omalla kotikentällään Leicesterille 2-5.

Se oli historiallisen kehno tulos Citylle ja manageri Pep Guardiolalle. Ensimmäinen kerta Etihadilla 438 otteluun, kun Cityn maaliin meni viisi kassia ja ensimmäinen kerta Guardiolan 686 ottelun manageriuralla.

Leicester -matsi alleviivasi Cityn ongelmat. Se piti pelissä palloa 72 prosenttisesti ja laukoi 15 kertaa, silti tulos oli mikä oli. Guardiola ja Rodri valittivat pelin jälkeen, että Leicester vain pelasi 11 miestä pallon alla koko pelin, mutta jos tulos on tämä, niin sitä samaa tekevät kaikki muutkin.

Aivan varmasti tänään Turf Moorilla Burnley puolustaa ja hakee vastaiskuja.

Ennen Leicester -matsia Guardiola valitti, että joukkueessa oli vain 13 ykkösryhmän pelaajaa terveenä. Burnleyn tilanne ei ole yhtään helpompi. Joukkueen rinki on pienempi, sairastuvalla on vielä enemmän porukkaa, eikä seuralla ole sellaisia rahoja kuin Cityllä. Nytkin City helpotti tilannettaan ostamalla puolustukseen Ruben Diasin.

Burnleykin kaipaisi vahvistuksia

Burnleyn manageri Sean Dychekin haluaisi vahvistuksia ryhmäänsä, mutta Burnley on kovin kitsas rahojensa kanssa, tai sitten niitä rahoja ei vain ole.

Guardiola laittanee rotaation pyörimään. Liam Delap pelannee Cityn kärjessä, kun Gabriel Jesus ja Sergio Aguero ovat sivussa. Uusia nimiä joukkueessa voisivat olla Harwood-Bellis, Bernabe, Doyle ja Steffen. Laporten korinaviruskaranteeni on ohi, ja hänkin voisi olla mukana.

Burnleyltä edelleen puuttuvat ainakin Mee, Cork ja Gudmundsson.

Unibetille ottelun kertoimet ovat 7.50 – 5.00 – 1.40. Kovasti ovat lukemat Citylle kallellaan, eikä näistä oikein pelattavaa tahdo löytyä. Burnleyn tasoituksista voisi jotain vääntää, mutta parempi on pelata yli 3 maalia asian handicap kertoimella 1.85.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Uusinta viime viikonlopulta

Manchesterin toinen joukkue United pelaa EFL Cupin ottelunsa Brightonissa. Brighton – Man Utd pelattiin Valioliigan puolella vasta viime viikonloppuna, ja sen United voi monien vaiheiden jälkeen 3-2. Brighton tasoitti ottelun yliajan viidennellä minuutilla, mutta siitä pelattiin vielä viisi lisäminuuttia, ja lopussa Bruno Fernandes teki rankkarista voittomaalin.

Nyt varmasti pelataan hyvin erinäköisillä joukkueilla kuin viikonloppuna. Unitedin uusi mies van de Beek ei ole vielä aloittanut yhtään Valioliigan ottelua, mutta edellisellä cup-kierroksella Lutonia vastaan hän oli avauksessa, ja on varmaan nytkin. Muita tuoreita miehiä Unitedilla voisivat olla Ighalo, Lingard, Bailly sekä Mata. Henderson pelannee maalissa.

Brightonilta Bissouma on pelikiellossa ja Izquierdo sekä Andone sairastuvalla. Joukkueen manageri Potter on myös tuonut Liigacupiin paljon kakkosketjun pelaajia. Sama lienee kotijoukkueellakin tilanne nyt.

Unitedin on ottelun suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 3.95 – 3.75 – 1.90. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.83, ja siihen voisi panostaa. Brighton tuonee hyvän kauden pelanneen Maupayn aloitukseen, ja muutenkin joukkueella voisi olla hyvätasoinen hyökkäyspää, muun muassa Pascal Gross mukana avauksessa. Unitedilla ainakin on van de Beekin lisäksi kova avaus, Ighalo ja Lingard mahdollisesti avauksessa.

Goodison Parkin matsi

Triplan viimeinen matsi on Evertonin ja West Hamin kohtaaminen. Evertonilla menee liigan puolella hyvin, kolme matsia kolme voittoa. West Hamin alkukausi ei ole ollut katastrofi, vaikka aineksia siihenkin oli. Hammers hävisi kauden kaksi ensimmäistä liigapeliä, kunnes voitti viime kierroksella Wolverhamptonin kotonaan 4-0.

Nyt Liigacupissa kumpikin tuonee kentälle hyvätasoisen avauksen muutamalla tuoreella pelaajalla lisättynä.

Evertonilta puuttuvat edelleen topparit Branthwaite sekä Holgate, joten Keane ja Mina pelaavat. Veskari Pickford ei ole pelannyt hyvin, ja nyt Lossl saattaisi tulla kokeilemaan. Bernard ja Sigurdsson voisivat olla tämän illan tuoreet pelaajat Evertonin ryhmässä.

Hammersilta Johnson tullee pakiksi Fredericksin loukkaantumisen vuoksi. Seb Haller pelannee nyt kärjessä, hän on tällä hetkellä EFL Cupin paras maalintekijä neljällä osumalla. Samaten Yarmolenko on osunut cupissa hyvin, ja voisi nyt olla mukana.

Everton on hyvässä iskussa, ja Hammersilla lienee avauksessa hyvin cupissa maaleja tehneitä pelaajia. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.68, ja otetaan se mukaan Unibetin triplaan.

Tripla on siis Burnley vastaan Man City yli 3 maalia asian handicap kertoimella 1.85, Brighton vastaan Manchester United yli 2.5 maalia kertoimella 1.83 sekä Everton vastaan West Ham kertoimella 1.68. Nämä yhteensä ovat 5.68.

EFL Cupin tripla Unibetille!

Kolmen kohteen tripla kertoimells 5.68.

Aseta vetosi