Africa Cup of Nations: Egypti – DR Kongo keskiviikkona 26.6.2019 kello 23:00

Isäntämaa Egypti lähtee isona suosikkina tähän peliin. Tähtipelaaja Mo Salah ei onnistunut tekemään maalia vielä ensimmäisessä pelissä, onko nyt majoneesipurkki auki maalien muodossa?
Africa Cup of Nations: Egypti – DR Kongo
Kesäkuu 26,2019
23:00

Africa Cup of Nations: Egypti – DR Kongo pelissä maaleja luvassa

EGYPTI – DR KONGO – LIVELÄHETYS KE 26.6. KLO 23.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA

African Cupissa pelataan keskiviikkoiltana mielenkiintoinen peli, kun Egypti kohtaa Kongon Demokraattisen Tasavallan. Egypti voitti vaivoin 1-0 Zimbabwen ja Kongo puolestaan hävisi 2-0 Ugandalle, saisiko isäntämaa Egypti nyt ketsuppipullon auki selvästi heikompaa maata vastaan? Katseet kiinnittyy varmasti Egyptin Prinssi Mohamed Salahiin, Liverpoolin tähtipelaaja on vieläkin isompi tähti näissä kisoissa. Afrikan mestaruusturnaus eli Africa Cup of Nations tarjoaa runsaasti vedonlyöntimahdollisuuksia ja mm. Unibet TV näyttää pelit suorana lähetyksenä!

Maat ovat kohdanneet toisiaan aikaisemminkin ja tuloksista päätellen kannattaa ottaa noppa esille tulosvedon suhteen. Viiteen viimeiseen kohtaamiseen vuosina 2006-2012 mahtuu lukemia 0-0:sta aina 6-3 Egyptin voittoon. DR Kongo ei ole voittanut näistä yhtäkään ja eipä se taida tätäkään voittaa.

Perus pitkävetokertoimet tähän otteluun ovat 1.35 – 4.65 – 9.30, joten aika seitinohuet mahdollisuudet vierailla on tässä pelissä. Kotijoukkueen taustatuki katsomossa siivittää egyptiläiset voittoon, se on aika saletti homma se. Mutta tosiaan, mitä siihen tulosvetoon? Laitetaan 1,2,3 – 0,1 isommalla haarukalla tähän kohteeseen betsiksi. Paria maalia selkeästi kertoimien osalta on odotettavissa, Unibet kertoime yli 1.5 maalille ovat 1.34 ja yli 2.5 maalille 2.12, alle 2.5 on puolestaan 1.72 ja alle 1.5 on 3.25. Mihin kohtaan sinun arviosi menevät?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Egypti vie, mutta millä lukemilla?

Ensimmäisen ottelun maalintekijä Egyptillä oli Trezeguet ja ei, tässä ei ole nyt sama heppu kyseessä joka Ranskalla pelasi vuosia sitten. Egypti pelasi ensimmäisen ottelun varsin kivasti, tässä suunniteltu kokoonpano tähän peliin:

Egypti 4-2-3-1

El-Shenawy – Ashraf, El-Din, Hegazi, Mohamady – Hamed, Elneny – Trezeguet, Said, Salah – Mohsen

DR Kongolla peli ei mennyt ihan niin tuuttiin ensimmäisessä pelissä, toki tästäkin kokoonpanosta löytyy jalkapalloa seuraaville muutamat tutut nimet:

DR Kongo 4-1-4-1

Matampi – Masuaku, Tisserand, Luyindama, Mpeko – Bokadi – Bolasie, Mbemba, M’Poku, Elia – Bakambu

Tuuttaako Salah pelissä maalin? Se voi tulla rankkarista ja ensimmäisen maalin kerroin on sama kuin ottelun viimeisen maalin kerroin eli 3.10. Maalintekokerroin on 1.72 ja ei vaihtoehto 1.92, joten on jopa todennäköistä että Mohamed Salah tässä ottelussa tekee sen maalin.

Salahin maalista ja varoituksesta saisi kivan 15.00 kertoimen, maali ja syöttö maaliin toisi Salahille kertoimen 3.40. Kahden maalin kerroin on aika alhainen, 5.30, mutta oiva jännityksen kohde sekin! Hattutemppu toisi rahat takaisin kertoimella 18.00. Neljä maalia tuo hilloa kertoimella 71.00. Katso kaikki kohteet ja kertoimet otteluun Egypti – DR Kongo Unibetiltä!

Tässäkö ottelun hahmo?

Betsit Salahille!

Mo Salah janoaa maalitilin avaamista ja tässä on siihen hyvä mahdollisuus. Tuleeko maali, kaksi vai jopa kolme? Vai maali ja maalisyöttö? Ilman maalejakin jääminen palkitaan kivalla kertoimella!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä