Egypti - Zimbabwe 21.6.2019, Egypti on suurin mestarisuosikki

Kun viimeksi pelattiin Egyptissä, niin isäntämaa voitti mestaruuden. Vetomarkkina odottaa, että Mo Salah ja muu Egyptin joukkue tekee nyt saman.
Egypti - Zimbabwe
Kesäkuu 21,2019
23:00

Afrikan mestaruusturnaus African Cup of Nations alkaa Kairossa isäntämaa Egyptin ja Zimbabwen ottelussa. Egypti on koko turnauksen ykkössuosikki. Sen mestaruuskertoimet ovat hitusen alle viiden, Zimbabwen mestaruudesta saisi lähes 150.00 kertoimia. Egypti on avauksessa tietenkin jättisuuri suosikki, kertoimet otteluun ovat noin 1.18 – 5.55 – 20.50.

Egypti voitti African Cup of Nationsin kun viimeksi se oli isäntämaa. Tämä oli vuonna 2006. Egypti on turnaushistorian menestynein maa seitsemällä mestaruudella. Hallitseva mestari on Kamerun.

Egyptillä on helponlainen alkulohko. Zimbabwen lisäksi se kohtaa Kongon ja Ugandan, eikä tästä ryhmästä pitäisi olla hankala päästä jatkoon.

Viime vuoden MM-turnauksessa Venäjällä Egypti oli pettymys. Joukkueen supertähti Mo Salah oli loukkaantunut aikaisemmin Mestareiden liigan finaalissa, ja hän oli Venäjällä pahasti puolikuntoinen. Nyt Salah on iskussa, mutta yhteen pelaajaan panostaminen ei ole hyvä juttu, kysykää vaikka argentiinalaisilta.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Mohammed Salah ja muu Egyptin kokoonpano

Egyptin ryhmässä on muutama eurooppalaisissa seuroissa pelaava, mutta kukaan muu ei ole lähelläkään Salahin kaliiberia. Kapteeni Ahmed El Mohamady pelaa Aston Villassa ensi kaudenna Valioliigaa ja Trezeguet pelaa Turkissa Kasimpasassa.

Salahin rinnalla hyökkäyksessä pelannee Marwan Mohsen, joka on Al Ahlyn joukkueessa pelaava veteraani. Mahmoud Hassan on toinen, joka on aiemmin pelannut hyvin Salahin kanssa. Egyptin hyökkäyssysteemi on aivan varmasti se, että Salahilla on vastuu ja kentällä ovat ne, jotka voivat pitää Salahin vauhdissa ja tyytyväisenä.

Egyptin managerina on meksikolainen Javier Aguirre. Hän tuli hommiin MM-Venäjän jälkeen. Aguirren joukkue on ainakin ollut viihdyttävä katsoa, Egypti on tehnyt kahdeksassa viime ottelussaan 20 maalia.

Egypti voitti kaksi harjoitusotteluaan kesäkuun alkupuolella, ensin Tansanian 1-0 ja sitten Guinean 3-1.

Zimbabwe piti Nigerian tasoissa

Zimbabwe on ehtinyt pelata kesäkuussa viisi ottelua. Ensin se tuli COSAFA Cupissa kolmanneksi, ja perään pelasi kahdessa harjoitusottelussa tasapelit Nigeriaa ja Tansaniaa vastaan. Näiden perusteella Zimbabwe ei olisi niin paljon Egyptiä jäljessä. Nigeriakin on yksi tulevan turnauksen suosikeista.

Zimbabwe on aikaisemmin ollut mukana lopputurnauksessa kolme kertaa, ja joka kerta homma on päättynyt alkulohkoon. Viimeksi näin kävi edellisessä turnauksessa vuonna 2017. Tällä kertaa alkulohko ol Egyptin takana sen verran tasainen ja heikkotasoinen, että ehkä Zimbabwella neljäs kerta toden sanoo.

Zimbabwellakin on muutama pelaaja Euroopan kentillä. Darikwa on Nottinghamin puolustaja, Nakamba pelaa Club Bruggessä ja joukkueen paras maalintekijä Musona Anderlechtissä.

Kaizer Chiefsien pelaaja Khama Billiat on Zimbabwen ehdoton avainpelaaja, mutta hänen pelaamisensa on loukkaantumisen vuoksi epävarmaa.

Egyptin mahdollinen avaus: El Shanawy; Elmohamady, Alaa, Hegazi, Ahsraf; Hamed, Elneny; Salah, Warda, Hassan; Mohsen

Zimbabwen mahdollinen avaus: Sibanda, Mudimu, Phiri, Lunga, Billiat, Musona, Nakamba, Mushekwi, Karuru, Hadebe, Darikwa

 

Egypti on toki selvä suosikki ja voittaa ottelun useammin kuin neljä kertaa viidestä, mutta ei se murskalukemin voita niin usein kuin vetomarkkina arvioi. Zimbabwe piti hiljattain kovan Nigeriakin kurissa. Zimbabwe +1.5 saa Unibetilta kertoimeksi 2.20, ja sitä voi pelata turnauksen alkuun.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä