Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätösottelussa Ruotsin!

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!
Ruotsi - Suomi
huhtikuu 22,2018
19:15

EHT: Ruotsi – Suomi klo 19:15 su 22.4.2018

Ruotsi ei roudannut vielä kaikkia tulevia NHL-apujaan Tsekin turnaukseen vaan joukkueeseen mahtuu useita kotimaan liigan pelaajia. Toki mukana on muutamia pelaajia KHL-liigasta, mutta tästä joukkueesta MM-kisoihin tuskin yli puolia itse kisakoneeseen tai kisabussiin tulee.

Ruotsin kokoonpano Tsekkiä vastaan oli:

Maalissa Hellberg, varalla Gustafsson

Andersson – Zackrisson – Everberg, Andersson – Arnesson

Klingberg – Handemark – Rodin, Pilut – Wikstrand

Olofsson – Asplund – Lundeström, Almqvist – Nyberg

Jonsson-Fjällby – Olund – Norman, Pettersson – Brannstrom

Toivottavasti Suomi ei ole tässä pelissä Aku Ankan roolissa…

Tsekkiä vastaan Ruotsi hävisi 3-1, turnauksen ensimmäisessä ottelussa Ruotsi kukisti 1-2 Venäjän. Kun Suomen pelit ovat päättyneet 1-3 Tsekkiä vastaan ja 2-1 voitto Venäjästä, niin tähän otteluun on tulosvetosysteemit aika hyvin hallussa? 1,2,3 – 1,2,3. Kertoimet tässä pelissä ovat Ruotsille, Unibet antaa peruskertoimet 2.00 – 4.35 – 2.90. Suomi lähtee siis tähänkin peliin altavastaajana. Edellisen pelin 1-2 voitto Venäjältä antaa toki uskoa vaikka mihin, mutta se maalinteko vieläkään oikein uomissaan ole.

Toki tämän turnauksen tuloksista voidaan päätellä että ei se kenelläkään oikein ihan ylivoimaisen hyvin ole hallussa, tarkkaa peliä kaiken kaikkiaan.

Ruotsi – Suomi vedonlyönti ja kertoimet

Ruotsi on siis vedonlyönnin osalta suosikki, joten jos uskot että Leijonat pelin vie, kannattaa hyödyntää mukavia ”vieraskertoimia”, vaikka molemmat tavallaan vieraskentällä pelaavat. Suomen maalilla oli Venäjä-pelissä Ville Husso, todennäköisesti tänään pelaa taas Eero Kilpeläinen. Suomen kokoonpano oli tällä mallilla:

Jormakka – Manninen – Palola, Pokka – Riikola

Savinainen – Suomela, Rajala, Kivistö – Honka

Enlund – Niemi – Anttila, Jokiharju – Vaakanainen

Suomi – Sallinen – Björkqvist, Jurgens

Todennäköisesti tähän kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia, mielenkiintoista mitä Lauri Marjamäki testaa ja kokeilee tässä pelissä. Sunnuntai-illan matsiin on mukavasti taas vedonlyöntikohteita ja yleensä Ruotsi – Suomi ottelut sytyttää myös kotikatsomot liekkeihin. Sunnuntai ja höntsäturnaus voi toki hieman tätä tunnelmaa himmentää, mutta betsikohteita tähän siis löytyy paljon.

Nordicbetiltä kannatta käydä lunastamassa 10 euron riskitön veto, voit voittaa samalla myös matkan jääkiekon MM-kisoihin.

Tästä vaikka vähän tunnelmaa illan peliin?

Unibet antaa peruskertoimet 2.00 – 4.35 – 2.90. Suomi lähtee siis tähänkin peliin altavastaajana.

Aseta vetosi