EHT Ruotsi – Beijer Hockey Games 6.-9.2.2020

Leijonat pelaa helmikuun toisena viikonloppuna EHT-turnauksessa Ruotsissa. Beijer Hockey Games 2020 pelataan 6.-9.2.2020. Suomi aloittaa pelit Venäjää vastaan Helsingin Jäähallissa! Katso kertoimet turnaukseen ja lyö vetoa huippuluokan jääkiekkoviihteestä!
EHT veikkaus
EHT Ruotsi – Beijer Hockey Games
Helmikuu 06,2020
18:30

EHT Ruotsi – Beijer Hockey Games 6.-9.2.2020!

Euro Hockey Tourin Ruotsin turnaus eli aikaisemmalta nimeltään Sweden Hockey Games tunnetaan tätä nykyä siis sponsorin mukaan Beijer Hockey Games -nimellä.

Suomi aloittaa pelit Venäjän Helsingissä torstaina 6.2.2019 kello 18:30, samaan aikaan Tsekki kohtaa Ruotsin Globenissä. Katso näihin otteluihin kertoimet omalta vedonlyöntisivustoltasi ennen turnauksen alkua. Jokaisesta kuudesta ottelusta on tarjolla valtavasti vedonlyöntimahdollisuuksia – me toivomme että turnauksen voitto ratkeaisi vasta sunnuntain Ruotsi – Suomi pelissä ja tietenkin Suomelle! Suomella on jalkeilla ihan pätevän oloinen joukkue ja Jukka Jalonen tuntuu osaavan nämä valmennushommat.

Kaikista otteluista voit lyödä laajasti vetoa etukäteen eli pre-match, samoin livevedonlyönnistä voit löytää kertoimet maajoukkue jääkiekkoiluun. Mahtava Leijonat-viikonloppu tulossa! Katso myös meidän veikkausvihjeet ja kertoimet tuleviin Suomen peleihin!

EHT Ruotsi otteluohjelma:

Torstai 6.2.
18.30 Suomi – Venäjä (Helsingin jäähalli)
20.00 Tshekki – Ruotsi

Lauantai 8.2.
13.30 Suomi – Tshekki
17.15 Ruotsi – Venäjä

Sunnuntai 9.2.
13.15 Venäjä – Tshekki
16.45 Ruotsi – Suomi

EHT Ruotsi 2020 televisiointi

Hyviä uutisia kaikille maajoukkuekiekon ystäville. Kaikki ottelut ovat katsottavissa suorina livestream lähetyksinä ilmaiseksi YLE Areenan kautta. Samoin Suomen pelit tulevat suorana lähetyksinä TV:stä YLE:n kanavilta. Katso siis TV-aikataulu, tee oma veikkaus peleistä ja lyö vetoa vaikkapa livenä!

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Leijonat kokoonpano Ruotsin EHT-turnaukseen

Jukka Jalonen lähtee jälleen mielenkiintoisesti antamaan näyttöpaikkoja useammille pelaajille. Maalilla tässä turnauksessa pelaavat alustavasti valintojen mukaan KHL -apu Harri Säteri ja Liigassa HIFK:ssa pelaava Frans Tuohimaa.

Puolustuksessa kovuutta edustavat lähinnä Växjön nykyään maaliahne Ilari Melart ja HPK:n Petteri Nikkilä. Tapparasta valittiin maajoukkueeseen Veli-Matti Vittasmäki ja Valtteri Kemiläinen, mutta jälkimmäinen on loukkaantunut muutaman viikon ajan. KooKoon Oskari Manninen tekee huiman maajoukkuedebyytin!

Växjön puolustajakaksikko turnaukseen!

Hyökkäyksen puhutuimmat nimet varasti ovat etukäteen KHL:n SKA Pietarin Jori Lehterä ja Ilveksen maajoukkuedebyytin A-maajoukkueessa tekevä Matias Maccelli. On kiva nähdä myös Teemu Pulkkisen kevätkunto Leijonissa, samoin kuin Jani Lajusen kunto. Lauri Pajuniemi ja Julius Nättinen, tältä kaksikolta on lupa odottaa tehoja? Pajuniemi tekee maajoukkuedebyytin, joten siinä mielessä huimat odotukset miehen suhteen! Entä mitä tekevät Frölundan Joel Mustonen ja Pelicansin Aleksi Mustonen?

Leijonat kokoonpano EHT-turnaus 2020:

Maalivahdit

29 Harri Säteri, Sibir Novosibirsk (KHL)
35 Frans Tuohimaa, HIFK

Puolustajat

4 Oskari Manninen, KooKoo
6 Julius Honka, JYP
23 Valtteri Kemiläinen, Tappara (loukkaantunut)
33 Veli-Matti Vittasmäki, Tappara
36 Elmeri Eronen, HPK
41 Petteri Nikkilä, HPK
42 Ilari Melart, Växjö Lakers (SWE)
50 Mikael Seppälä, KalPa
51 Jarkko Parikka, Ilves
55 Miika Koivisto, Växjö Lakers (SWE)

Hyökkääjät

3 Teemu Pulkkinen, Dynamo Moskova (KHL)
7 Otto Paajanen, HIFK
12 Jori Lehterä, SKA Pietari (KHL)
13 Julius Junttila, Kärpät
20 Aleksi Mustonen, Pelicans
21 Juhani Tyrväinen, Luleå HF (SWE)
22 Arttu Ruotsalainen, Ilves
24 Jani Lajunen, HC Lugano (SUI)
25 Jere Karjalainen, Tappara
27 Matias Maccelli, Ilves
28 Lauri Pajuniemi, TPS
34 Julius Nättinen, JYP
38 Jere Innala, HPK
40 Joel Mustonen, Frölunda Indians (SWE)
76 Jere Sallinen, HIFK

Leijonat -viikonloppu - lyö vetoa EHT-peleistä!

Nyt on pelaajilla isoja näyttöpaikkoja kevään MM-kisoihin. Kuka pelaajista onnistuu maalinteossa Venäjää, Tsekkiä ja Ruotsia vastaan? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi