Torstai 19.4.2018 Suomi - Tsekki klo 20:00 - Leijonat tulessa!

Tsekki on kotiturnauksessaan yleensä vahva ja ei tästä pelistä ilmaiseksi mitään tule. Betsaa!

EHT -turnaus, Suomi – Tsekki klo 20:00 to 19.4.2018

Leijonat valmistautuu kovaa vauhtia MM-kisoihin ja vesi kielellä joukkueeseen odotetaan uusia vahvistuksia rapakon takaa. Aika monta vesiperää vahvistusten suhteen on jo nähty, nähtäväksi jää montako vahvistusta tähän joukkueeseen saadaan. Liigasta on toki tarjolla vielä TPS:n, HIFK:n, Tapparan ja Kärppien pelaajat, kyllähän sieltä nyt Kukkosen lisäksi varmasti pari pelaajaa voisi ottaa joukkueeseen?

Matsissa on paljon mielenkiintoista seurattavaa, mm. miten Henri Jokiharju pelaa:

Leijonat kohtaa Tsekin EHT-turnauksessa nyt torstaina Tsekin, lauantaina Venäjän ja sunnuntaina Ruotsin. Homma jatkuu vapun alla pelattavassa turnauksessa, Suomi kohtaa Hartwall Arenalla Venäjän ja sitten vielä Ruotsissa Tsekin ja Ruotsin. Näissä otteluissa pelitapa pitää hioa tappiinsa jos kisoissa menestystä halutaan.

Vedonlyöjille nämä treenimatsit tarjoavat oivallista treeniä pian alkaviin jääkiekon MM-kisoihin. Välttämättä vielä ei vedetä hampaat irvessä, mutta olisihan se mukavampaa lähteä kisoihin voittojen kera kuin tappionipulla. Saako Marjamäki homman toimimaan viimeisissä kisoissa, vai tuleeko fiasko vastaan tässäkin turneessa. Jokerifaneja hieman jo hirvittää tuleva KHL-kausi, mutta ei Marjamäkikään ole varmasti sitä parasta osaamista vielä näyttänyt.

Suomi – Tsekki kertoimet ja vedonlyönti

Tsekki lähtee Tsekin turnaukseen luonnollisesti suosikkina. Tsekki voitti kyseisen turnauksen viime kerralla ja varmasti hakee kotiyleisön edessä samaa. Tsekillä on kaksi mainiota maalivahtia KHL:liigasta, Pavel Francouz ja Dominik Furch, puolustus ei ehkä ainakaan vielä toistaiseksi ole se kovin mahdollinen, mutta hyökkäyksestä löytyy paljon tuttuja nimiä Cervenkasta Birneriin ja Kubalikista Repikiin. Ihan kaikki tästä nipusta tuskin Tanskaan lähtee, mutta joukkueen runko muodostuu näistä pelureista.

Leijonat lähtee tähän turnaukseen näillä miehillä, on mielenkiintoista mm. nähdä miten Ville Husso on rapakon takana kehittynyt.

Maalivahdit: Ville Husso (St. Louis Blues/San Antonio Rampage), Eero Kilpeläinen (Örebro HK), Emil Larmi (HPK)

Puolustajat: Julius Honka (Dallas Stars), Henri Jokiharju (Portland Winterhawks), Casimir Jürgens (Pelicans), Tommi Kivistö (Jokerit), Kristian Näkyvä (Lingköping HC), Ville Pokka (Ottawa Senators/Belleville Senators), Juuso Riikola (KalPa), Urho Vaakanainen (SaiPa).

Hyökkääjät: Marko Anttila (Jokerit), Jonas Enlund (Sibir Novosibirsk), Kasper Björkqvist (Providence College), Juuso Ikonen (Brynäs IF), Pekka Jormakka (Jokerit), Sakari Manninen (Örebro HK), Mika Niemi (Jokerit), Olli Palola (Jokerit), Juuso Puustinen (JYP), Toni Rajala (EHC Biel-Bienne), Jere Sallinen (Örebro HK), Sami Sandell (Ilves), Veli-Matti Savinainen (Jugra Hanti-Mansisk), Antti Suomela (JYP), Eemeli Suomi (Ilves).

Siitä päivittäinen suola-annos haavoihin…

Leijonat lähtee tähän turnaukseen näillä miehillä, on mielenkiintoista mm. nähdä miten Ville Husso on rapakon takana kehittynyt.

Aseta vetosi