EHT: Venäjä - Ruotsi 12.12.2019 Klo 19:00

Venäjän EHT:llä ei ole kuin yksi suosikkijoukkue ja se on tietenkin kotijoukkue Venäjä. Punakone voittaa ensin Ruotsin ja sen jälkeen loput pelit?
EHT: Venäjä- Ruotsi
Joulukuu 12,2019
19:00

EHT: Venäjä – Ruotsi, isännät voittavat Channel One Cup avauksen

Tänään alkaa Venäjällä pelattava Channel One Cup EHT-turnaus. Suomi kohtaa turnauksen avausottelussa Tshekin, kun toisessa otteluparissa mittaa toisistaan ottavat rakkaat naapurimme Venäjä ja Ruotsi.

Venäjällä ei ollut Karjala-turnauksessa mukana kaikki parhaat voimat ja tuo turnaus tuotti vain yhden voiton, jatkoajalla Ruotsista lukemin 4 – 5. Nyt kiekkoa pelataan kuitenkin kotikaukalossa ja punanuttua kantavat kaikki parhaat mahdolliset pelaajat.

Uskomme että pelaajamaterialtaan turnauksen ylivoimaisesti nimekkäin joukkue antaa kotiyleisölle torstaina näytöksen ja voittaa Ruotsin. Ruotsilla on uusi päävalmentaja ja uudet kujeet, jotka eivät tuottaneet Karjala-turnauksessa kuin kuusi maalia. Jos ruuti on yhtä märkää niin se ei tiedä hyvää Moskavan illassa. LeoVegas tarjoaa otteluun seuraavat Venäjä johdannaiset kertoimet:

Kuuntele samalla Podcast vihje Channel-One turnaukseen

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena
BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Venäjälle avausvoitto

Kotivoittoa lapulle mutta millä tasoituksella?

Aseta vetosi