EHT: Venäjä - Suomi klo 19:15 la 21.4.2018 - Montako maalia Suomi laittaa tässä pelissä?

Lauantaina Tsekin Pardubicessä hiovat kisakuntoaan Venäjä ja Suomi. Kumpi voittaa?
Venäjä - Suomi
huhtikuu 21,2018
19:15

EHT: Venäjä – Suomi klo 19:15 la 21.4.2018

Suomen taival Tsekin EHT-turnauksessa alkoi taas perinteisellä mallilla. Yksi vaivainen maali ja kolme omiin. Laukaukset menivät kutakuinkin tasan, mutta tässä ottelussa Tsekin maalivahti Francouz vei pisteet Eero Kilpeläiseltä. Venäjää vastaan Suomen maalilla saatetaan nähdä Ville Husso.

Suomen ykköskenttä Tsekki-matsissa oli Jormakka – Manninen – Palola, pakkeina Riikola ja Pokka. Kakkosessa kirmasivat Puustinen – Suomela – Savinainen pakkeina Honka – Kivistö. Tämä kenttä vastasi Suomen ainoasta maalista. Kolmoskentässä olivat Ikonen – Sandell – Rajala ja Niemi. Vaihtomieheksi oli merkitty Kasper Björkvist. Muutoksia varmasti tulee jonkun verran, onhan nyt hyvä kokeilla eri kentällisillä näissä höpö-höpö -turnauksissa. Ennen MM-kisoja kun pelataan vielä Ruotsin EHT-turnee ja joukkueeseen on toivottavasti vielä tulossa vahvistuksia.

Kieltäytymiset puhuttaa:

Suomi oli Tsekkiä vastaan altavastaaja, toki pelissä oli hyviäkin hetkiä, mutta maalinteko on se mikä vaivaa maajoukkuetta Marjamäen alaisuudessa nyt, viime aikoina ja varmasti myös tulevaisuudessa. Miten mahtaa Jokerit pärjätä ensi kaudella Marjamäen alaisuudessa? No pelaajathan ne maalit toki tekee, mutta kyllä valmentajallakin oma osuutensa tähän kuivaan kauteen on?

Venäjä – Suomi vedonlyönti ja kertoimet

Vastaan asettuu Venäjä, joka hävisi turnauksen avausottelun Ruotsille lukemin 1-2. Ilya Vorobyovin käskytyksessä ensimmäistä kertaa Oleg Znarokin jälkeen ollut joukkue otti siis ensimmäisessä ottelussa kuokkaan. No, ärsytettynähän se Venäjä sieltä sitten Suomea vastaan tulee, joten ”mutu” tästä on se, että isoja rahoja ei Leijonien voitolle kannata laittaa. Jos tahti on yhtä tehoton kuin Tsekkiä vastaan, tulos on tiedossa.

Venäjä oli laittanut kokoonpanonsa tähän malliin, varmasti muutoksia lienee olevan tulossa tähän matsiin:

Maalilla Shestyorkin, varalla Koshechkin.

Ykköskenttä Gusev – Byvaltsev – Dadonov, Belov – Khafizullin

Kakkoskenttä Buchnevich – Semenov – Kagarlitsky, Zub – Gavrikov

Kolmoskenttä Slepyshev – Dergaichyov – Soshnikov, Bereglazov – Yakovlev

Neloskenttä Barabanov – Kablukov – Tikhonov, Tryamkin – Yelesin

Näistä nimistä voidaan puolestaan päätellä se, että varmasti ainakin 50% jengistä tulee vaihtumaan vielä MM-kisoihin, toki joukossa on jo pelaajia joiden kisapassissa on leiman paikkaa jo katseltu. Ei tämä Leijonille pitäisi taas ylivertainen vastus olla, mutta se maalinteko…

Nordicbetiltä kannatta käydä lunastamassa 10 euron riskitön veto, voit voittaa samalla myös matkan jääkiekon MM-kisoihin.

Uskookos joku näiden kuvien toistuvan tänä keväänä? Nyt kannattaa siitä lyödä vetoa, sillä kertoimet Suomen maailmanmestaruudelle ovat tapissa.

Nordicbetiltä kannatta käydä lunastamassa 10 euron riskitön veto, voit voittaa samalla myös matkan jääkiekon MM-kisoihin.

Aseta vetosi