EHT: Venäjä - Tshekki 14.12.2019 Klo 14:00

Venäjän EHT:llä ei ole kuin yksi suosikkijoukkue ja se on tietenkin kotijoukkue Venäjä. Punakone hävisi avausottelun Ruotsille, tulisiko nyt voitto Tshekkiä vastaan?
EHT: Venäjä- Tshekki
Joulukuu 14,2019
14:00

EHT: Venäjä – Tshekki, isännät hävisivät Channel One Cup avauksen, voitto Tshekin kustannuksella?

Lauantaina pelataan EHT:n Channel One Cup turnauksen toiset ottelut. Isäntä joukkue kohtaa Moskovassa Tshekin, joka voitti ensimmäisessä ottelussa Suomen jatkoajan jälkeen. Venäjä hävisi omassa avauksessaan hieman yllättäen lukemin 3 – 4. Venäjä oli ottelussa jo 0 – 3 tappiolla ennen kuin joukkue syttyi kunnolla pelaamaan. Onko punakone lauantaina heti kiekon tiputuksesta alkaen pelipäällä?

Venäjällä 46 laukausta kohti maalia viime ottelussa…

Venäjä laukoi ruotsia vastaan paljon ja siinä missä Tre Kronorin maalivahti nappasi 45 torjuntaa niin Venäjän maalilla ehdittiin vain 13 kiekon eteen. Maalivahti Ilya Sorokin saikin tehdä tilaa Aleksander Samonoville kolmen takaiskun jälkeen. Uskomme että Venäjä myllyttää laukauksia kohti Tshekin maalia vähintään samalla tahdilla voittoa huutavan kotiyleisön edessä. Lisäksi Tshekki joutuu matkustamaan otteluun kotimaastaan jossa se kohtasi Suomen. Hyppäämme tässäkin ottelussa Venäjän kelkkaan.

Olybet tarjoaa otteluun seuraavat Venäjä johdannaiset kertoimet:

KUUMIMMAT JOULUTARJOUKSET

Venäjälle avausvoitto

Kotivoittoa lapulle mutta millä twistillä?

Aseta vetosi

Jääkiekko

Lisää aiheesta - vinkit tai uutiset 1