Eintracht Frankfurt - Werder Bremen, Lukas Hradecky jälleen maalilla

Lukas Hradecky taitaa olla tälläkin kaudella paras suomalainen jalkapalloilija, Eintracht Frankfurt pelaa taas hyvää kautta.

Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahti Lukas Hradecky ja toppari Niklas Moisander ovat tänään kentällä Bundesliigassa, kun Eintracht Frankfurt kohtaa Werder Bremenin. Frankfurt pelaa taas varmaa kautta, se on nyt sarjataulukossa sijalla kymmenen ja tappiottomia otteluita on alla neljä. Werder Bremen taas on pulassa sarjataulukon häntäpäässä. Werder on nyt toiseksi viimeisenä, eikä se ole voittanut tällä kaudella vielä ainuttakaan Bundesliigan ottelua. Bremen antoi muutama päivä sitten potkut valmentajalleen Alexander Nourille. Kymmenen voitotonta ottelua kauden alkuun oli liikaa seurajohdolle. Bremenin alle 23-vuotiaiden valmentaja Florian Kohlfeldt hoitaa päävalmentajan hommat ainakin Frankfurtissa.

Kotijoukkue Frankfurtin edellinen tappio on syyskuun puolenvälin paikkeilta, jolloin se hävisi kovalle Leipzigille. Frankfurt aloitti kauden kotipelit heikosti, se hävisi Bundesliigassa kaksi ensimmäistä omalla stadionillaan Wolfsburgille ja Augsburgille. Joukkueen edellinen kotiottelu oli erinomaista Dortmundia vastaan, ja peli päättyi 2-2. Viime viikonloppuna Eintracht Frankfurt pelasi vieraissa Mainzin kentällä 1-1.

Luas Hradecky on pelannut nyt jokaisen Bundesliiga-minuutin Frankfurtin maalilla. Hradecky on päästänyt kymmenen maalia, torjuntoja hänellä on 27 ja nollapelejä kolme.

Eintracht Frankfurt on pärjännyt hyvin, sairastupakin on aikalailla tyhjänä, ainoastaan Boatengin pelaaminen on epävarmaa.

Bremen on pohjalla

Werder Bremenin ottelulista on synkkää luettavaa. Viime kierroksella se hävisi kotonaan Augsburgille tylysti 0-3. Tätä ennen se oli DFB -cupissa voittanut Hoffenheimin kotonaan 1-0. Augsburg -ottelussa Bremen hajosi palasiksi ensimmäisen jakson lopulla. Vierasjoukkue teki viimeisen ottelun avausmaalin 40. peliminuutilla, ja puoliajalla tilanne oli jo 0-2.

Moisander on pelannut täydet minuutit Bremenin joukkueessa palattuaan loukkaantumisen jälkeen peleihin syyskuun puolivälissä.

Werder Bremenillä on suuria ongelmia hyökkäyspäässä. Augsburg -ottelussakin sillä oli kentällä kaksi kärkimiestä, mutta maalit jäivät tekemättä. Bremen on koko Bundesliigan kehnoin joukkue tekemään maaleja. Se on tehnyt kymmenessä ottelussa vain kolme kassia, viidessä viime ottelussa Bremen ei ole tehnyt maaliakaan. Maalinteko-ongelma on varmasti ensimmäinen, johon uusi päävalmentaja tarttuu.

Bremen saattaa saada puolustukseen takaisin Veljkovicin, keskikentälle Bargfreden ja kärkeen Bartelsin, jos heistä nyt olisi apua.

Unibet on laittanut ottelun kertoimet 1.78 – 3.55 – 4.80, ja hivenen liikaa kotijoukkue on suosikki. Joukkueiden tasoero ei ole aivan näin suuri, Bremen on alisuorittanut, mutta ei se yhtä huonosti koko kautta pelaa. Werder Bremen +0.5 Unibetin kertoimella 2.06 on hyvä veto.

Eintrach Frankfurtin mahdollinen avaus: Hradecky – Salcedo, Abraham, Falette – M.Wolf, K.P Boateng, Willems – Gacinovic, Stendera – Haller, Rebic

Werder Bremenin mahdollinen avaus: Pavlenka – Veljkovic, L.Sane, Moisander – Gebre Selassie, Batrgfrede, Junuzovic, Delaney – Bartels – M.Kruse, Belfodil

Eintrach Frankfurtin mahdollinen avaus: Hradecky – Salcedo, Abraham, Falette – M.Wolf, K.P Boateng, Willems – Gacinovic, Stendera – Haller, Rebic Werder Bremenin mahdollinen avaus: Pavlenka – Veljkovic, L.Sane, Moisander – Gebre Selassie, Batrgfrede, Junuzovic, Delaney – Bartels – M.Kruse, Belfodil

Aseta vetosi