KHL: Ekateringburg - Jokerit klo 16:00 keskiviikkona 31.10.2018

Jokereilla keskiviikkona kova paikka kun sarjajohtaja isännöi kotikaukalossa Jokereita vastaan. Tallinnassa on kivaa, onko nyt krapula vai entistä parempi hurmos?
Jokerit logo keltainen
KHL: Ekateringburg - Jokerit
Lokakuu 31,2018
16:00

KHL: Ekateringburg – Jokerit klo 16:00 keskiviikkona 31.10.2018

Suomalaisittain hieman hassuun kellonaikaan arkena (16.00) alkava Avtomobilist Ekateringburg – Jokerit ottelu on Jokereiden tämän kauden tähän mennessä kovin ottelu. Ekateringburg ei ole tällä kaudella hävinnyt kuin yhden ottelun ja Jokerit lähtee yrittämään sitä toista tappiota kotijoukkueelle. Jokereiden pelastus tässä voi olla se, että Ekateringburg on pelannut kotona hieman heikommin kuin vieraissa.

Siirtyvätkö juhlat nyt Ekateringburgiin?

No, jos joukkue johtaa selkeästi koko KHL:ää, niin heikko on hieman paha sana kuvaamaan joukkueen tekemistä, mutta jos Jokerit aikoo tähän junaan, niin Ekaterinburg-voitto olisi todella tärkeä. Sarjataulukossa eroa on 9 pistettä, tosin Ekateringburg on pelannut pari matsia enemmän. Joka tapauksessa iso KHL-kärkikamppailu luvassa. Miten sinun betsit tässä ottelussa menevät?

Tallinna takana – nyt on aika kääriä hihat

Jokerit massutteli Tallinnassa kaksi voittoa häntäpään jengeistä ja nyt on aika kääriä oikeasti hihat. Ekateringburg-ottelu on oivallinen tasonmittari Jokereille, missä mennään tällä hetkellä? Täällä aikaisemmin pelatut pelit ovat menneet 3-1 Jokereille, mutta niistä ei taida olla pahemmin hyötyä juuri nyt.

Tällä kokoonpanolla Jokerit lähti Tallinnan toiseen peliin, jos ei sunnuntaina loukkaantumisia tullut, tämä lienee aika lailla kokoonpano jolla tässäkin pelataan.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

84 Max Wärn – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

44 Jesper Jensen – 51 Alex Grant

4 Tommi Kivistö – 7 Oliver Lauridsen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

 Jokereille 1,2,3 maaleja, kotijoukkueelle 2,3,4 maaleja. Kärkimatsi voi periaatteessa kääntyä ihan miten päin tahansa, mutta välttämättä tästä matsista Jokerit ei tuo tuliaisia. Vai tuoko sittenkin? Laita vedot kehiin ja katso mitä tämä ottelu tuo tullessaan!

Vähän vanhempi video, mutta yhä hauska. Millä sijalla Jokerit?

Kaatuuko sarjakärki?

Jokereilla todellinen tasonmittari kun Ekatering houstaa Jokereita. Millä kaavalla Narripakka tästä raapii pisteet vieraskiertueen aluksi? Katso kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt