EM Beach Volley: Kravcenoka/Gaudina - Lehtonen/Ahtiainen 15.09.2020 | Kertoimet & Live Stream

Beah Volleyn EM-kisat alkavat! Heti kärkeen luvassa iso suomalaisottelu Kravcenoka/Gaudina - Lehtonen/Ahtiainen! Katso ilmainen live stream ja lyö vetoa!
EM Beach Volley
Syyskuu 15,2020
19:00

 

EM Beach Volley: Anastasija Kravcenoka – Tina Graudina vs. Riikka Lehtonen – Niina Ahtiainen 15.09.2020 Klo 19:00

Naisten Beach Volleyn EM-kisat käynnistyvät tänään Latviassa maan suurimmilla hiekkarannoilla Jurmalassa. Suomelta on mukana EM-kisoissa kaksi paria, kun duot Riikka LehtonenNiina Ahtiainen sekä Ida Sinisalo ja Anniina Parkkinen lähtevät hakemaan menestystä Euroopan parhaita pelaajia vastaan.

Beach Volley EM-kisat – Katso ilmainen live stream ja lyö vetoa!

Rantalentopallo ei ole suomessa vielä aivan yhtä suuressa suosiossa kuin perinteinen lentopallo mutta yhtä kaikki laji kiinnostaa sekä TV:n katsojia että vedonlyöjiä. Nyt käynnistyvät EM-kisat ovat seurattavissa kokonaisuudessaan ilmaiseksi muun muassa YLE Areenasta. Vedonlyöntiä kisojen parissa sen sijaan pääset harjoittamaan, vaikka suomalaisten suosikkisivustolla Nordicbetillä.

Yle Areena Live Stream:

Klo 19:00 Beach volleyn EM: Kravcenoka/ Graudina (LAT) – Lehtonen/ Ahtiainen (FIN)

Kokeneet suomalaiset

Suomalaistottelijoista ensimmäisenä tulessa on kokenut duo Riikka Lehtonen – Niina Ahtiainen. Tämä parivaljakko on ehdottomasti Suomen kärki pari Beach Volleyssä. Lehtonen/Ahtiainen löytyykin tällä hetkellä FIVB rankingistä sijalta 75. 41-vuotias Lehtonen oli kesäkuussa vakuuttava, kun pari palasi pitkältä tauolta ja voitti Sastamalan SM-kiertueen avausturnauksen, lyöden finaalissa maajoukkuetoverit Anniina Parkkisen ja Taru Lahti-Liukkosen. Lopulta SM-kiertue päättyi juuri tämän kaksikon juhliin:

Latvialaiset hallitsevia EM-mestareita

Lehtonen – Ahtiainen saavat turnauksen avausottelussa vastaansa pahimmat mahdolliset vastustajat: Anastasija Kravcenoka – Tina Graudina.  Kravcenoka – Gaudina on sijoitettu maailmanlistalla sijalle 22., pari on hallitseva Euroopan mestari duo ja kaiken lisäksi he ovat latvialaisia, jotka pääsevät pelaamaan kotiyleisön edessä! Mitkä ovat suomalaisten mahdollisuudet?

Vedonlyönti otteluun

Latvialaiset ovat tämän ottelun selviä ennakkosuosikkeja. Jopa niin selviä ennakkosuosikkeja ettei kerroin 1.15 houkuttele veikkauksiin. Tähän matsiin voikin asettaa jännitysmielessä pienen veikkauksen suomalaisille kertoimella 4.70!

Suomalaiset avasivat viime vuoden EM-kisat voitokkaasti lähes vastaavista lähtökohdista, kun naiset lähtivät isoina altavastaajina Paula Soria / María Carroa vastaan. Vuoden 2018 EM-kisoissa suomalaispari voitti kaksi ensimmäistä otteluaan. Lehtonen ja Ahtinainen ovat myös valmistautuneet määrätietoisesti tähän kesään ja hioneet kisakuntoaan jo vuoden päivät sillä naisten oli tarkoitus napata pelipaikka ja menestystä Tokion Olympialaisista. Olympialaiset ovat peruttu mutta nyt on aika lunastaa kovan treenin tuloksia EM-hiekoilla!

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Lyö vetoa Beach Volley otteluista!

Beach Volleyn EM-kisat tarjoavat suomalaisille menestysmahdollisuudet. Menestytkö sinä betsaamalla tätä ottelua?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä