EM-karsinnat: Kahden kohteen tupla 8.10.2020 klo 21.45, yhteiskerroin 3.91

Skotlanti vastaan Israel -pelissä maaleja tehdään ainakin kolme. Slovakia on aliarvostettu ottelussa Irlantia vastaan.
EM-karsinnat: Kahden kohteen tupla
Lokakuu 08,2020
21:45

EM-karsinnat: Skotlanti – Israel / Slovakia – Irlanti

Hampden Park, Glasgow, Slotkanti / Tehelné pole, Bratislava, Slovakia

Lokakuussa jatketaan karsintoja jalkapallon EM-kisoihin. Kisat peruuntuivat viime kesältä, ja ensin peruuntuivat karsintojen pudotuspelit keväältä.

Skotlanti hakee paikkaa arvoturnaukseen ensimmäistä kertaa 23 vuoteen. Se aloittaa pudotuspelit Israelia vastaan Glasgown Hampden Parkilla. Ottelun voittaja kohtaa neljän päivää myöhemmin voittajan otteluparista Norja vastaan Serbia, ja voittaja tästä ottelusta menee itse lopputurnaukseen.

Skotlanti ja Israel ovat tuttuja toisillee. Joukkueet kohtasivat Kansojen liigan ensimmäisessä turnauksessa, ja ne ovat nytkin samassa Kansojen liigan lohkossa. Vajaa kuukausi sitten joukkueet pelasivat juuri tyhjällä Hampden Parkilla Nations Leaguen matsin, ja se peli päättyi 1-1. Ryan Christie teki rankkarista ensimmäisen jakson lopussa Skotlannille avausosuman, mutta Eran Zahavi tasoitti toisella puoliskolla.

Kuukausi sitten Skotlanti voitti vieraissa Kansojen liigan pelissä Tsekin 2-1, mutta tuo ottelu ei kasvata luottoa skottien peliin. Tsekki joutui laittamaan koronaongelmien vuoksi otteluun täysin varamiehisen ryhmän kentälle, ja silti Skotlannin voitto oli tiukassa.

Skottien ottelutilasto näyttää hyvältä, viisi matsia ilman tappiota, mutta vastukset ovat olleet köykäisiä. Israelin viime vierailu Hampden Parkilla osoitti, että nämä kaksi ovat tasaväkisiä joukkueita.

Skotlannin ja Israelin kokoonpanot

Skotlanti pelannee kolmen puolustajan linjalla, näin joukkueen päävalmentaja Clarke on vihjaillut. Joukkueella on kovatasoisia pakkeja ryhmässä, kuten Liverpoolin Andy Robertson sekä Arsenalin Kieran Tierney. Viimeisimpien tietojen mukaan Tierney tosin ei pysty pelaamaan ottelussa.

Kärkessä skoteilla pelannevat Lyndon Dykes sekä Christie, Ryan Fraser voisi tulla laidalle. Skotlannin kärkipää ei ole puolustuksen veroinen.

Israelilla on muutama hankala poissaolo. Laitapakki Tawatha sekä keskikentän Peretz ovat sivussa koronakaranteenin vuoksi. Virus on jo kahdesti siirtänyt näitä karsintamatseja, ja nyt se pelaa vielä isossa roolissa kokoonpanojen suhteen.

Skotlannin mahdollinen avaus: Marshall; Jack, Cooper, McKenna, Robertson; McTominay, McGregor, McGinn; Fraser, Dykes, Christie

Israelin mahdollinen avaus: Marciano; Dasa, Bitton, Tibi, Elhamed, Glazer; Cohen, Natcho, Solomon; Zahavi, Dabbur

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.00 – 3.40 – 4.05. Lukemat ovat aikalailla kohdallaan. Israelin poissaolot ovat valitettavia, ja se kyllä kääntää vaakaa skoteille. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 2.20, ja sillä laitetaan tupla liikkeelle.

Kuukausi sitten tämä sama matsi päättyi siis 1-1, mutta kaksi vuotta sitten jo 3-2. Jos pelissä tulee maali avauspuoliskolla, niin toisella jaksolla peli aukeaa. Viimeisellä vartilla sitten jo otettaisiin kunnon riskejä. Eiköhän ottelu mene vähintään kolmeen maaliin useammin kuin 45 kertaa sadasta.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Irlanti on yliarvostettu

Toinen kohde tuplaan on Slovakian ja Irlannin matsi Bratislavassa. Slovakia oli kolmonen karsintaryhmä E:ssä Kroatian ja Walesin takana, ja Irlanti oli kolmonen omassa ryhmässään Sveitsin ja Tanskan jälkeen.

Irlannilla on uusi päävalmentaja. Stephen Kenny on nyt hommissa Mick McCarthyn jälkeen. Ei Kennyn ura kovin hyvin ole alkanut. Bulgarian kanssa se pelasi Kansojen liigassa ensin 1-1, ja sitten Suomi kävi hakemassa vieraspisteet Irlannista 1-0 -voitolla.

Kumpikin joukkueista on nyt voittanut vain yhden kuudesta viime matsista. Kummankin voitto on vielä pikkumaasta. Slovakia voitti EM-karsinnoissa Azerbaidzhanin vajaa vuosi sitten. Irlanti voitti samoihin aikoihin harjoitusottelussa Uusi-Seelannin.

Irlannin kapteeni Seamus Coleman on sivussa. Hän loukkaantui viime Valioliigan matsissa. Myös Darragh Lenihan on poissa, joten valmentaja Kenny joutuu hieman kaivamaan varamiehiä mukaan.

Slovakian avainpelaajan Lobotkan pelaaminen on epävarmaa, hän kun on koronan kurittaman Napolin miehiä. Nuori kärki Bozenik on ollut kunnossa, kolme maalia neljässä viime EM-karsintamatsissa. Hamsik on taas mukana, ja varmasti hänen kokemuksensa on joukkueelle tärkeää.

Slovakian mahdollinen avaus: Rodak; Gyomber, Skriniar, Valjent, Kucka; Sabo, Mihalik, Bero, Lobotka; Koscelnik, Hamsik

Irlannin mahdollinen avaus: Randolph; Doherty, Egan, Duffy, Stevens; Hourihane, Byrne, Molumby, Brady; Robinson, Connolly

Ottelun kertoimet on saatu tasan, vaikka pelataan Slovakiassa. Unibetille lukemat ovat 2.80 – 3.00 – 2.85. Ei Slovakia ole Irlantia kehnompi. Irlannilla on uusi päävalmentaja, eikä homma ole lähtenyt sujumaan. Suomelle häviäminen kotikentällä ei ole hyvä juttu. Kotiedun turvin Slovakia on hyvä betsi. Slovakia menee jatkoon saa Unibetilla kertoimeksi 1.78. Se lapulle tuplan jälkimmäiseksi.

Futisbetsit Unibetille

Skotlanti vastaan Israel yli 2.5 maalia kertoimella 2.20 ja Slovakia jatkoon kertoimella 1.78. Yhteiskerroin Unibetille 3.91.

Aseta vetosi