EM-karsinnat: Ruotsi - Espanja 15.10.2019, viimeksi Espanja vei 3-0

Espanja pelasi viimeksi Norjan kanssa tasapelin. Se katkaisi joukkueen seitsemän voiton putken.
Ruotsi - Espanja
Lokakuu 15,2019
21:45

Espanja ja Ruotsi ovat lohkon ykkönen ja kakkonen, Romania jahtaa kolmosena. Norjalla alkaa jo olla peli menetetty. Espanja on voittanut kuusi, viime kierroksella se pelasi Norjassa 1-1 -tasapelin. Ruotsin saldo on 4-2-1, viimeksi se voitti Maltan vieraissa 4-0.

CasinoWinner: Pukin maalista 50€ ilmaisveto

Kesäkuussa Espanjassa kotijoukkue voitti 3-0. Tämän jälkeen Ruotsi voitti vieraissa Färsaaret 4-0 ja pelasi kotikentällä Norjan kanssa 1-1 tasapelin. Espanja -ottelun jälkeen ruotsalaiset matkaavat vielä Romaniaan ja sitten Färsaaret tulee Ruotsiin. Lohkon ykköspaikka taitaa olla Ruotsilta mennyt, mutta kakkossija on sillä hyvin hallussa. Eiköhän tässä käy niin, että ensi kesän EM-kisoissa Ruotsi on jälleen mukana. Ja miten hienoa olisikaan, jos Suomi pelaisi Ruotsin kanssa samassa alkulohkossa.

Espanja olisi jo voinut varmistaa EM-paikkansa viime ottelussa, mutta Norja venyi tasuriin. Saul Niguez vei Espanjan johtoon, ja sitten Bournemouthin Valioliigan pelaaja Joshua King tasoitti ottelun lopulla rankkarista

Espanjalla poissaoloja

Voitolla Espanjan jatkopaikka olisi varma. Norja-tasuri katkaisi espanjalaisten seitsemän ottelun voittoputken. Jos Espanja ei nyt varmista jatkopaikkaa, niin ensi kierroksella sitten, kun se isännöi Maltaa.

Espanjan joukkue on kovin erinäköinen kuin ennen. Suuri joukkue maajoukkuepelaajia on jäänyt lokakuun otteluista sivuun erilaisten syiden vuksi. Norjassa Espanjan kolmen kärki oli Mikel Oyazabal, Rodrigo Moreno ja Dani Ceballos. Kun Espanja voitti Ruotsin kesäkuussa, niin silloin joukkueen kärki oli Isco, Rodrigo ja Asensio.

Jonkinlainen suvantovaihe Espanjalla on nyt menossa. Se voitti EM-turnauksen vuosina 2008 ja 2012, ja tuossa joukkueessa avainpelaajat olivat myös Real Madridin ja Barcelonan avainpelaajia. Viime arvoturnaukset ovat olleet Espanjalle pettymyksiä.

Ruotsin ja Espanjan kokoonpanot

Ruotsin päävalmentaja Janne Anderssonilla ei ole uusia loukkaantumishuolia. Maltaa vastaan Ruotsi ei joutunut ollenkaan koville. Joukkue pelaa 4-4-2 -systeemillä, ja kärjessä aloittanevat jälleen Berg sekä Quaison. Forsberg ja Larsson sitten ovat keskikentän sivuilla.

Espanjan joukkueesta ovat jääneet sivuun muun muassa Alba, Isco, Parejo, Alcacer ja Gaya. Morata jätettiin muuten vain ylos ryhmästä. Gerard Moreno saattaisi tulla myös avaukseen, hän on tällä hetkellä La Ligan kovin maalintekijä.

Jotain pysyvääkin Espanjan ryhmässä on, Sergio Ramos ja Sergio Busquets ovat edelleen avauksessa.

Ruotsin mahdollinen avaus: Olsen; Lustig, Lindelof, Granqvist, Bengtsson; Larsson, Olsson, Ekdal, Forsberg; Berg, Quaison

Espanjan mahdollinen avaus: Carvajal, I Martinez, Ramos, Bernat; Ruiz, Busquets, Saul; Rodrigo, G Moreno, Oyarzabal

 

Unibetilla kertoimet ovat 4.25 – 3.55 – 1.97. Espanja on hieman heikompi juuri nyt, poissoloja on paljon. Kupongille sopii Ruotsi +0.5 Unibetin kertoimella 1.91.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä