Englannin hovi: Kuka on seuraava hallitsija, mikä on Meghanin ja Harryn tulevaisuus?

Englannin hovissa eletään jänniä aikoja, kuka nousee uudeksi hallitsijaksi Elibat II jälkeen ja mitä tekvät Harry sekä Meghan? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Englannin Hovi
huhtikuu 30,2020
19:00

Englannin Hovi

Buckinghamin palatsi (Lontoo)

Kertoimet: Betfair

Seuraatko Englannin hovin tapahtumia silmätarkkana? Oletko kuninkaallisen pukuloiston ja kulisseissa sekä lehtien palstoilla leviävien juorujen (salainen) fani? Jos vastasit ääneen ei mutta ajatuksissasi kyllä niin jatka lukemista….

Vedonlyöntisivut tarjoavat juuri nyt ennen näkemättömän paljon vedonlyöntikohteita viihdemaailman parista. Englantilainen vedonlyöntisivusto Betfair on tarjonnut aina laajan kavalkadin veikkauskohteita viihdemaailman parista mutta nyt yhtiön sivuilta löytyy myös mehukkaita betsikohteita Englannin hoviin ja sen monarkkiaan liittyen.

BONUS: 5 x 20€ ilmaisveto vetopörssiin
Pelaa nyt

Englannin seuraava hallitsija?

Englantia hallitsee tällä hetkellä sumuisten saarten oma Aira Samulin eli Kuningatar Elisabet II. 93 – vuotias Rautarouva on maailman pisimpään valtaistuimella istunut monarkki. Kunigatar Elisabet II peri maansa kruunun jo vuonna 1952. Kuningattaren vanhin poika Prinssi Charles on tästä odottanut omaa tähtihetkeään ja Walesin prinssi on saanut kiusallisen kunnian olla maailman pisimpään kruununperillisen titteliä kantanut henkilö.

Edes palatsin ovet eivät suojaa nykyiseltä ikävältä tilanteelta:

Vuonna 2020 jo 72 – vuotta täyttävä Charles on ollut perimisjärjestyksen ykkönen jo 50 vuotta. Betfair tarjoaakin nyt mahdollisuuden veikata Englannin seuraavaa monarkkia. Prinssi Charles on luonnollisesti ykkössuosikki mutta Charlesin ja Prinsessa Dianan vanhimman pojan Prinssi Williamin osakkeet nousevat sitä mukaan mitä enemmän tiimalasissa valuu hiekkaa.

Englannin seuraava hallitsija - Voittajakertoimet

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen tulevaisuus

Prinssi Harry ja yhdysvaltalainen näyttelijä Meghan Markle järisyttivät kuningaskuntaa tammikuussa 2020 kun he ilmoittivat vetävänsä rooleistaan kuningashuoneessa ja siirtyvänsä taloudellisesti riippumattomiksi kansalaisiksi ilman Englannin hovin tukea. Tämä on tietenkin johtanut kiivaaseen keskusteluun siitä, miten ylelliseen elämään tottunut pariskunta aikoo jatkossa elättää itsensä sekä poikansa Archien.

Missä sarjassa Meghan esiintyy ensimmäiseksi?

Meghan Markle näytteli vuodet 2011 – 2018 TV-sarjassa Suits (Pukumiehet). Tämän lisäksi 38 – vuotias näyttelijä on nähty muun muassa CSI-sarjassa, Ritari Ässässä sekä useissa jännityssarjoissa pienissä rooleissa. Betfair pitääkin selviönä, että Meghan palaa ruutuun ennemmin tai myöhemmin mutta missä sarjassa Meghan nähdään ensimmäiseksi? Mielenkiintoista että Suits on ykkössuosikki vaikka sarja päättyi vuonna 2019… Alla kerroin poimintoja:

  • Suits – 2.00
  • The Crown – 3.00
  • The Stranger – 13.00
  • Sherlock – 19.00
  • Emmerdale – 34.00

 

Prinssi Harrystä taxikuski?

Meghan Marklen tavoin Prinssi Harryn pitää löytää itselleen niin sanotusti uusi duuni. Tunnetulle komistukselle aukeaa ovet varmasti monenlaisiin edustustehtäviin miehen niin halutessa.  Urheilulajeista erityisesti Rugby on ollut lähellä Harryn sydäntä ja mies on ajanut sekä kehittänyt rugbyn opetusta Iso-Britannian kouluissa. Betfair tarjoaakin Harryn Rugby-valmentajan uralle tällä hetkellä pienimmän kertoimen.

Me emme kuitenkaan näe, että rugbyllä on isoja markkinoita miehen uudessa kotimaassa Kanadassa. Todennäköisempi rooli miehelle voisi löytyä armeijasta. Harry palvelu Englannin kuninkaallisessa armeijassa kymmenen vuotta, teki kaksi reissua Afganistaniin ja sekä saavutti kapteenin arvo. Siitä hyvä duuni hyvällä kertoimella!

Prinssi Harryn ensimmäinen palkka työ, kerroinpoimintoja:

  • Rubgy-valmentaja – 3.00
  • Näyttelijä/Tosi-TV tähti – 5.00
  • Rooli armeijassa – 5.00
  • Kirjailija – 9.00
  • Taxikuski – 151.00

Vai onko Harry sittenkin uusi mainoskasvo tai asennusmies?

Harry armeijaan!

Prinssi Harry on isänmaan ystävä. Mies on ylpeä armeijaurastaan ja hän viihtyi kurkkusalaatissa paljon enemmän mitä kuninkaallisen olisi tarvinnut. Kanadan armeijan ylipäällikkö on Yhdistyneen kuningaskunnan monarkki joten näin mies Harry olisi edelleen sidoksissa kotimaahansa. Poimi 5.00 pois armeijauralle! Tai sitten pariskunta lyö hanskat tiskiin ja ottaa helpot rahat pois Tosi-TV:llä...

Aseta vetosi