Naisten MM-kisat: Englanti - USA tiistaina 2.7.2019 kello 22:00

Englannilla on iso kerroin, mutta ei se kerroin ole aikaisemminkaan estänyt joukkuetta voittamasta. Katso omat suosikkikohteet hurjasta vetovalikoimasta ja tee ilmaista rahaa betsaamalla! Englanti vai USA, kumman joukoissa seisot?
Naisten MM-kisat: Englanti - USA
Heinäkuu 02,2019
22:00

Naisten MM-kisat: Englanti – USA, kuuma taisto finaalipaikasta! 

Huikeat naisten jalkapallon MM-kisat ovat huipentumassa. Tiistaina ja keskiviikkona nähdään kivikovat MM-kisojen välierät ja näistähän sitä betsaamista riittää. Mikä olisikaan parempaa kuin kesäinen tiistai-ilta, muutama sihijuoma ja Naisten MM-kisojen välierä USA -Englanti? No ehkä tietty miesten vastaava, mutta onhan tämäkin nyt kuningaslajin yksi upea huipentuma.

Hyödynnä myös : Tehostettu kerroin 50 Argentiinan voitosta Brasiliaa vastaan !

Ranskassa on viime päivät ollut melkoinen superhelle ja Stade de Lyonilla tullaan näkemään todella kuuma kamppailu. Unibet tilastot kertovat että 2007 vuoden jälkeen joukkueet ovat kohdanneet kuusi kertaa ja neljästi USA on voittanut, kerran on pelattu tasan ja Englanti on voittanut kerran. Tilastot ovat kallellaan USA:lle ja se on myös pitkävetokertoimissa suosikki. Unibet 4.40 – 3.45 – 1.87 kertovat siitä kumpi tämän ottelun suosikki oikein on, mutta näissä peleissä voi tapahtua oikeastaan ihan mitä tahansa.

Joukkueet kohtasivat jo tämän vuoden maaliskuussa, tuolloin pelattiin tasan 2-2. Sitä ennen 2018 Jenkit vei 1-0 voiton ja tuota ennen Englanti oli parempi. Näiden tilastojen mukaan luvassa voisi olla melkoisen tasainen matsi, mutta katsotaan nyt.

Englanti – USA – tiukka vääntö finaalipaikasta!

Englannin tie näissä kisoissa on ollut varsin komeaa katsottavaa, alkulohkossa Skotlanti kaatui lukemin 2-1, Argentiina 1-0 ja Japanikin vielä 0-2. Neljännevälierässä Englanti pisti Kamerunin nippuun skandaalinkäryisessä pelissä 3-0 ja Norja kaatui sitten samoin lukemin puolivälierässä. Ei tappioita ja vain yksi päästetty maali, sekin aivan ensimmäisessä pelissä. Miten puolustus pitää USA:ta vastaan?

USA:n maaliin on tehty kaksi maalia, ne molemmat pudotuspeleissä. Alkusarjassa USA tempoi Thaimaata kupoliin 13-0, sen jälkeen Chile kaatui 3-0 ja Ruotsi putosi kanveesiin 0-2. Neljännesvälierissä Espanja kaatui lopulta 2-1, samoin kuin puolivälierien jännitysnäytelmässä Ranska samoin lukemin.

Olisiko se tähän otteluun tulosvetoa 1,2 – 1,2, välttämättä kumpikaan ei jää nollille, mutta ratkaisua voidaan joutua hakemaan jatkoilta, sen verran hyvin ovat molemmat pelanneet. USA on suosikki, mutta Englantia ei voi jättää huomioimatta.

Matsiin on järkyttävän massiivinen määrä vedonlyöntikohteita tarjolla, Unibet tarjoilee jo reilu vuorokausi ennen matsia reippaasti yli 400 erilaista vedonlyöntikohdetta. Ja nämä kaikki ennen ottelua, live-vedoissahan löytyy sitten runsaasti betsattavaa.

Englanti pelasi edellisen pelin tässä kokoonpanossa, mitä muutoksia tulee?

Bardsley – Bronze, Houghton, Bright, Stokes – Walsh, Scott, Kirby – Parris, White, Duggan

USA:n kokoonpano oli puolestaan tämänlainen:

Naeher – O’Hara, Dahlkemper, Saurebrunn, Dunn – Lavelle, Ertz, Mewis – Heath, Morgan, Rapinoe

Onko Englannilla jopa ylikerroin vai onko odotukset vaan nousseet esitysten myötä?

Englanti vai USA finaaliin kultaa vuolemaan?

USA lähtee suosikkina peliin, mutta tämä peli voi olla sellainen jossa taas sattuu ja tapahtuu suuntaan ja toiseen. Ottelulla on iso huomioarvo Englannissa ja USA:ssa, joten matsilla riittää katsojia paljon. Olethan lyönyt vedot jo sisään?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä