Erikoisvedot – Ruotsin Pääsiäissää vedonlyönti ja kertoimet

Mistä Suomen kansa puhuu jos ei mitään muuta puhuttavaa ole? On se ilmoja pidellyt ja tänään ei sada yhtään niin paljon kuin eilen? Kyllä, säästä. Ja säästähän voi tietenkin lyödä myös vetoa. Ja mikä sen parempi kuin lyödä oman surkean sään sijasta rakkaan naapurimme Ruotsin säästä!
Säävedonlyönti
huhtikuu 11,2020
19:30

Erikoisvedot – Ruotsin Pääsiäissää vedonlyönti ja kertoimet

Viralliset tulokset: fmi.fi

Sää – Kun ei ole mitään muuta puhuttavaa

Mistä suomalaiset puhuvat, kun ei ole muuta puhuttavaa? Jep, säätiloista. Tällä hetkellä monet (virtuaaliset) kahvipöytäkeskustelut pysähtyvät alkuunsa, kun ei ole mitään puhuttavaa NHL:stä, Valioliigasta tai Formula 1 kisoista. Ei voi edes kehuskella uudella kampauksella tai penkkipainoennätyksellä, kun kuntosalit ja pienyritykset ovat ahdingossa suljettujen ovien takana. Joten puhutaan säästä.

Vedonlyönnissä paljon sääkohteita

Vedonlyöntiyhtiöt kuten Unibet ja Coolbet ovat tuoneet vedonlyöntilistoille paljon sääkohteita. Suomen säätiloista ja siihen liittyvistä spekulaatioista voit lukea täältä. Tässä tekstissä sen sijaan pureudutaan rakkaan naapurimme Ruotsin säätiloihin. Suomessa on aina liian kuuma tai kylmä ja Ruotsissa on aina kaikki paljon paremmin. Mutta minkälainen sää länsinaapurissamme on Pääsiäislauantaina?

Ruotsin säätila pääsiäislauantaina 11.4.2020 – kertoimet

Tämä talvi ja kevät ovat olleet normaalia lämpimämpiä Skandinaviassa. Mittari on saattanut kivuta suorassa auringonpaisteessa jo lähes 20 celsiuksen lukemiin ja mieleen on tullut lähteä pihalle ilman takkia. Totuus on kuitenkin iskenyt vielä karusti vastaan ulko-ovesta ulos astumisen jälkeen…

Unibet tarjoaa Ruotsin pääsiäissään veikkaamisen kaksi erilaista kohdetta. Alla niistä muutama kerroin poiminta.

Lämpötila kipuaa 4°C asteeseen:

Luulaja – Kyllä 2.00Ei 1.72

Sundsvall – Kyllä 1.50Ei 2.40

Umeå – Kyllä 1.80Ei 1.90

Östersund – Kyllä 1.72Ei 2.00

Suurimman kertoimen tässä kohteessa saa Luulaja. Tämä on mielestämme mielenkiintoista sillä Luulajassa rikottu 4°C raja maaliskuussa jo peräti neljästi. Ensimmäisen kerran raja meni rikki lauantaina 07.03.2020, korkeimman tuloksen ollessa 5,7°C keskivikolta 18.03.2020. Pohjoinen sijainti ja Perämeren kylmä tuuli nostaa varmaan kertoimia mutta tässä voisi olla oiva kohde panoksen tuplaukseen.

Lämpötila kipuaa 10°C asteeseen:

Göteborg – Kyllä 1.90Ei 1.80

Malmö – Kyllä 1.75 Ei 1.95

Tukholma – Kyllä 1.80Ei 1.90

Uppsala – Kyllä 1.80Ei 1.90

Örebro – Kyllä 1.45Ei 2.55

Pääsiäislauantai ja 10°C tarjoaa mielenkiintoisia kohteita. Tukholman maaliskuun korkein mitattu lämpötila on 7,6°C ja Uppsalan jopa 9,5°C. Pienimmän kertoimen saa Örebro, jossa on saavutettu 8°C – 9°C astetta jo useamman kerran.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Lyö vetoa Ruotsin säästä!

Tästä pieni hupiveto ja ei muuta kuin pääsiäisen viettoon tuijottamaan urheilulähetyksen sijaan Ilmatieteenlaitoksen reaaliaikaista sääkarttaa! Luulajalla ja Uppsalalla hyvät mahdollisuudet kotiutuksiin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä