CS:GO ESL Pro League: HAVU - Virtus.pro 11.6.2020 Klo 19:00 - Vihje ja Kertoimet

CS:GO areenoilla pelataan 11.6.2020 monta ottelua. Meidän vihje päivään on HAVU - Virtus.pro. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
CS:GO: HAVU - Virtus.pro
Kesäkuu 11,2020
19:00

BLAST Premier: HAVU – Virtus.pro

Pitkävetokertoimet (VulkanBet) 2.11 – 1.69

TV/Stream: Twitch/Vulkanbet

Yksi CS:GO maailman suurimmista turnausformaateista on ESL Pro League. Sarjan edellinen painos (season 11) pelattiin 16.3 – 12.4 koronavirusepidemian vuoksi online-muotoisesti mutta tuleva kahdestatoista kausi on suunnitteilla pelata tilanteen salliessa LAN-tapahtumana. Turnausta on kaavailtu syyskuulle ja suomalaisväriä turnaukseen tuo sarjan perustajäseniin kuuluva ENCE.

ENCEn lisäksi toisella kovalla suomalaisjoukkueella HAVU:lla on mahdollisuus päästä esiintymään ESL Pro League Season 12 turnauksessa. HAVU on saanut kutsutun online-karsintoihin yhdessä 11 muun eurooppalaisen joukkueen kanssa. Tästä kivikovasta karsintajoukosta kaksi selviää lopputurnaukseen. HAVU:n karsintojen ensipuraisu on torstaina 11.06.2020 ottelussa Virtus.pro:ta vastaan.

ENCE kokeneneiden pelaajien johdolla kohti voittoa?

HAVU lähtee karsintojen avausotteluun altavastaajan asemassa ja joukkue tulee olemaan lähes jokaisessa ottelussa lähtökohtaisesti altavastaaja ranking-sijoituksella #35. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö loistavasti tänä vuonna pelanneet suomalaiset voisi saada aikaiseksi tuloksia. Suomalaisten viiden edellisen ottelun saldo ei ole iloista katseltavaa vain yhdellä voitolla edellisestä viidestä. Isommassa otannassa suomalaisten kolmen kuukauden voittoprosentti on varsin mukava 65,4% ja joukkueen pelaajista Lasse ”ZOREE” Urosen ja Olli ”sLow” Pitkäsen molempien rating on parempi kuin yhdelläkään Virtus.pro:n pelaajalla.

Virtus.pro tullut rankingissa alaspäin hyvän tovin

Virtus.pro aloittaa karsinnat mollivoittoisen BLAST Premier turnauksen jälkeen. Joukkue jäi turnauksessa sijoille 9-10 eikä se voittanut kuin yhden ottelun alkulohkossa. Virtus.pro päätti turnauksensa voitolla mousesportsista lukemin 16-14. Virtus.pro on entinen maailman kärkijoukkue, jonka tulokset ja sijoitukset ovat olleet alamäessä jo pitkään. Joukkue oli lähes täsmälleen samalla kokoonpanolla maailman kolmonen vielä syyskuussa 2019 mutta on nyt rankingissa sijalla #25.

Joukkue on pelannut toukokuun lopusta alkaen kahdeksan ottelua ilman runkopelaajaa Timur ”buster” Tulepovia joka ilmoitti jäävänsä tauolle. Latvialainen Mareks ”YEKINDAR” Gaļinskis on pelannut joukkueen mukana kahdeksan ottelua ratingilla 1.08. Virtus.pro:n kolmen kuukauden voittoprosentti on kokonaisuudessaan vain 51.5%.

Kerroinpoiminnat HAVU – Virtus.pro

Suomalaisjoukkue HAVU:lla on tässä ottelussa hieno mahdollisuus karsintojen avausvoittoon. Joukkueet ovat kohdanneet aikaisemmin vain kerran ja tuon suomalaiset veivät lukemin 2-1. HAVU on viime aikojen tappiosta huolimatta osoittanut olevansa vahva joukkue kuten Flashpoint ja BLAST Rising menestys on meille opettanut. Virtus.pro ei ole entisensä eikä joukkue ole loistanut muuta kuin Infernossa. HAVU todennäköisesti bannaa tämän kartan mikä kohentaa entisestään suomalaisten osakkeita.

Kerroinpoiminnot Vulkanbet

  • HAVU  – 2.11
  • HAVU+1.5  1.40

 

HAVU nappaa avausvoiton?

Toivotaan! HAVUlla on hyvällä pelillä mahdollisuudet aloittaa karsinnat voitolla. Betsaa!

Aseta vetosi

eSports spesiaalit

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja