ESL Pro League: Swole Patrol - Team Liquid 27.03.2020 Klo 19.00 - Vihje ja Kertoimet

ESL Pro Leaguessa pelataan perjantaina 27.03.2020 monta ottelua. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Swole Patrol - Team Liquid Lue vihje ja lyö vetoa!
ESL Pro League: Swole Patrol - Team Liquid
Maaliskuu 27,2020
19:00

ESL Pro League: Swole Patrol – Team Liquid

Pitkävetokertoimet (Betafe) 6.80 – 1.08

TV/Stream: Twitch

CS: GO ESL Pro League Season 11 jatkuu torstaina, kun Swole Patrol lähtee haastamaan Team Liquidia Suomen aikaan kello 19.00 alkavassa ottelussa.

Team Liquid jatkaa voittokulkuaan?

Team Liquid jatkaa perjantaina CS:GO ESL Pro League turnaustaan illalla kello 19.00 alkaen. Hollantilaisia yrittää tällä kertaa kaataa Swole Patrol. Kuten ennakoimme ranking kutonen Team Liquid nappasi avausottelussa helpon voiton parhaat päivänsä nähneestä MiBR:stä. Myös tämän iltaisessa kamppailussa Team Liquid on murskaava ennakkosuosikki ja hyvin todennäköinen voittaja. Tämä ottelupari on pelattu aiemmin 7 kertaa, joista Liquid on voittanut kuusi, Swole Patrolin (silloin vielä nimellä eUnited) metsästäessä vain yhden voiton. Vaikka hollantilaiset ovat tällä hetkellä rankingissa huonoimmalla sijoituksilla sitten toukokuun 2018 niin joukkue on iskussa ja kolme voittoa edellisestä viidestä antaa uskoa käyrän nousuun.

Näin alkoi hollantilaisten turnaus:

Kerroinpoiminnat

Team Liquid on ylivoimainen ennakkosuosikkia ja joukkueen voitolla tarjotaan esimerkiksi Betsafella vain 1.08 kerroin. Tasoitusvedolle -1,5 saa otteluun vähän enemmän lihaa luiden päälle ja kohde sopii hyvin yhdistelmävedon lapulle kerrointa kasvattamaan tai vähän korkeamman panoksen singlekohteeksi. Liquid on voittanut edellisestä  9 ottelusta yli 44% 2-0 tuloksella.

  • Kartta handicap (-1,5) – 1,40Betway
  • Kartta handicap (-1,5) – 1,40Betsafe
  • Kartta handicap (-1,5) – 1,35Unibet

Swole Patrolilta ei odoteta suuria

Swole Patrol on niin ikään voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme mutta vastustajat ovat olleet eri kaliberia. Tämä ESL kausi alkoi 2-1 tappiolla 100 Thievesille ja kausi 10 ESL Pro Leaguessa oli ohi kolmen ottelun ja 6 – 0 karttatappioiden myötä. Swole Patrol lähtee tähän otteluun ranking-sijalta 56 joka ei juuri herätä lupauksia. Edellisen kolmen kuukauden aikana Swole Patrol on hävinnyt tasan 50% otteluistaan, vaikka vastustajat eivät ole olleet samaa tasoa kuin nyt. Tappiosta 16,7% on tullut suoraan 0 –2 lukemin.

Team Liquid voittaa

Team Liquid aloitti turnauksen 2-0 voitolla, edellinen keskinäinen tässä otteluparissa päätyi 2-0 ja niin on tuleva olemaan tulos myös tässä ottelussa. Swole Patrol 0 - 2 Team Liquid. Betsaa!

Aseta vetosi
BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt