ESL Pro League: Team Liquid - MiBR 26.03.2020 Klo 23.00 - Vihje ja Kertoimet

ESL Pro Leaguessa pelataan torstaina 26.03.2020 monta ottelua.. Me nostamme tähän vihjeeseen otteluparin Team Liquid - MiBR. Lue vihje ja lyö vetoa!
ESL Pro League: Team Liquid - MiBR
Maaliskuu 26,2020
23:00

ESL Pro League: Team Liquid – MiBR

Pitkävetokertoimet (Betafe) 1.20 – 4.00

TV/Stream: Twitch

CS: GO ESL Pro League Season 11 jatkuu torstaina, kun muun muassa Team Liquid ottaa mittaa MiBR:stä Suomen aikaan kello 23.00 alkavassa ottelussa.

Team Liquid ehdoton eliittijoukkue

Hollantilainen Team Liquid on yksi eSports maailman suurista ja CS: GO turnausten kestosuosikeista. Joukkueen meno on kuitenkin ollut yhtä vuoristorataa viime kesästä lähtien. Joukkue voitti heinäkuussa 2019 ESL One: Cologne 2019 turnauksen napaten miljoonan dollarin palkintopotin. Tämän jälkeen Team Liquid voitti vielä BLAST Pro Seriesin sekä Inter Extreme Master XIV:n, jonka jälkeen voitto kulku katkesi Berliinissä. Joukkue hävisi Astralisille puolivälierissä jääden sijoille 5-8. Loppuvuosi toi jälleen pari turnausvoittoa mutta tämän vuoden alku on jättänyt käsiin sijan 4-6 BLAST Premier: Sping 2020 turnauksesta sekä sijan 5-6 IEM Katowicesta. Maailman rankingin ykkönen onkin tipahtanut aaltoliikkeen seurauksena rankingissa sijalle 6. joka on joukkueen huonoin sitten toukokuun 2018.

Kerroinpoiminnat

Team Liquid on tämän ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Joukkue kilpailee isommalla budjetilla sekä paremmilla pelaajilla. Tämä turnaus on tärkeä eikä joukkueella ole yksinkertaisesti varaa hävitä. Kertoimet Team Liquidin voitolle ovat naurettavan pienet. Team Liquid on voittanut kolme edellistä keskinäistä yhteislukemin 5 – 0. Tähän otteluun voikin lähteä veikkaamana ennakkosuosikkia joko tasoituksella tai tulosvedon kautta

Muutama kerroinpoiminta otteluun Betsafelta:

  • Team Liquid -1,5 – 1.76
  • Tulosveto 2-0 – 1.70
  • Ottelussa alle 2.5 karttaa – 1.60

MiBR ei ole enää entisaikojen vedossa

MiBR eli Made in Brazil oli niin sanotusti back in days yksi maailman vahvimmista joukkueista CS: GO areenoilla. Vuonna 2020 MiBR näyttäytyy kuitenkin enemmän B-luokan joukkueena kuin eliittitiiminä. Vaikka MiBR nimi herättää varmasti CS: GO puritaaneissa rouheita muistoja niin joukkueen suoritukset ovat olleet viimeisen vuoden aikana ovat olleet muuta kuin häikäiseviä. Joukkueen edellistä LAN-turnauksen voittoa saa hakea niin kaukaa kuin elokuulta 2018 ja viime aikojen merkittävin suoritus on CS: GO Aasian mestaruuskilpailujen neljäs sija viime marraskuulta. MiBR on maailmanranginkissa nyt juuri sijalla 26. Se on organisaation historian huonoin sijoitus.

Suomalaisjoukkue ENCE on ulkona jo näistä karkeloista

Team Liquid niskan päällä H2H

Team Liquid on voittanut tässä otteluparissa 15 edellisestä 10. Viimeisimmän kohtaamisen ennakkosuosikki vei tämän vuoden tammikuussa brittien BLA-turnauksessa lukemin 2-0. Sama tulos tauluun torstaina?

Aseta vetosi
BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä