Formula 1: Espanjan F1 GP -kisa sunnuntaina 12.5.2019 kello 16:10

Hamilton on voittanut Espanjan osakilpailun jo kolmesti ja kaksi viimeisintä, jatkuuko putki? Bottas taitaa olla eri mieltä?
F1 veikkaus
F1 GP Espanja
May 12,2019
16:10

Formula 1: Espanjan F1 GP -kisa, onko Ferrareista vastusta?

Äitienpäivän iltapäiväpäristelyt nähdään ja kuullaan tuttuun tapaan Espanjasta Katalonian radalta. Mercedekset ovat olleet alkukauden timangia, miten käy nyt? Formulafaneilla on mielessä vielä vuoden 2016 tapahtumat jossa Nico Rosberg ja Lewis Hamilton kolaroivat jo heti ensimmäisellä kierroksella. Voisiko tässä kisassa käydä samoin? Hamiltonin ja Bottaksen ”suhde” on ollut ihan jotain muuta kuin Rosbergilla ja Hamiltonilla aikanaan, mutta heitetäänkö tässä kisassa nyt palava tulitikku ruutitynnyriin? Hamilton ei ihan kevyesti ottanut Bakun osakilpailun tappiota, mutta parempihan siinä voitti ja molemmat antoivat toiselle tilaa rehtiin kilvanajoon.

Kertoimien osalta itse kisassa ennakkosuosikkina on kukas muukaan kuin Lewis Hamilton. Yleinen vedonlyöntisivustojen trendi on Hamiltonin voittokerroin 2.50. Hamiltonilla on täältä jo kolme voittoa ja janoaa varmasti sitä neljättä. Bottas on toiminut hyvänä motivaattorina Lewikselle, ei tule ilmaiseksi tämän kauden mestaruus ainakaan alkukauden perusteella.

Unibet ylpeänä esittää uusille asiakkaille: Bottas voittoon kertoimella 50.00! Ota haltuun!

Bottaksen voittokerroin on hieman isompi, 3.00, mutta Sebastian Vettelin onkin sitten jo 5.50 ja samaa luokkaa on toisen Ferrari-kuskin eli Charles Leclercin kerroin. Näiden neljän kesken sekä tietenkin Red Bullin Max Verstappenin kesken tämä kisa tullaan ajamaan, ainakin mitä voittoon tulee.

Espanjan GP:n vedonlyönti

No nyt jos haluaa äitienpäivästä saada oikein mukavan vedonlyöntitapahtuman niin eikös äidille olisi mukava laittaa vaikka 50 euroa pelitilille ja betsit vetämään iltapäivän kisaan? Siinähän se menisi rattoisasti kahvitteluhetken lomassa?

Jos ei voittajaveto innosta Mercedesten ja Ferrarien välillä, aina voi betsata vaikka TOP 3 vetoa, Max Verstappenin kerroin 2.62 on ihan betsattava. Kuuden sakkiin on monellakin kuskilla mahdollisuus jos kärkiautoille jotain tapahtuu, Kimi Räikkösellä kerroin TOP 6 settiin on Nordicbetillä 2.62.  10 parhaan joukkoon Räikkösellä on erinomaiset mahdollisuudet ihan perusajollakin, kerroin 1.44 on ihan siedettävä.

Nopeimmasta kierroksesta on mielenkiintoinen myös betsata. Pisteenhän kilpailija saa jos on 10. parhaan joukossa ja ajaa nopeimman kierroksen. Hieman kisatilanteesta riippuen joku kuskeista voi hakea vielä tuoreet kumit viimeisille kierroksille ja hakea yhtä lisäpinnaa pienellä riskillä. Bottas ja Hamilton on 4.50 kertoimella tässä mukana, mutta ehkä tässä voisi hakea vaikka Red Bullin Verstappenia 5.50 tai Pierre Gaslya mukaan 6.50 kertoimella. Muista tuskin on kärkitallien lisäksi tähän? Kimin ja Ricciardon kertoimet 41.00 toki houkuttelevat mutta…

F1 Formula 1 kausi - kuljettajat Kimi Räikkönen Valteri Bottas

Tässähän olisi komea palkintopallikolmikko?

F1 Espanjan GP

Valtteri Bottaksen pitää vaan jatkaa samaa tahtia, muuten Lewis Hamilton karkaa taas ykköskuskiksi. Hyvältähän tuo toistaiseksi näyttää. Lyö vetoa ja jännitä mukana äitienpäivän kaahailua!

Aseta vetosi