Espanja Super Cup: Barcelona - Atletico Madrid 9.1.2020, pelireissu Saudi-Arabiaan

Barcelona on selvä suosikki Espanja Super Cupin semifinaalissa Atletico Madridia vastaan. Madridilaiset ovat olleet viime aikoina hyvässä kunnossa, ei Atleticon niin paljon pitäisi olla altavastaaja.
Barcelona - Atletico Madrid
tammikuu 09,2020
21:00

Espanjan Super Cup pelataan Saudi-Arabiassa. Raha puhuu, vaikka tuskin kukaan futisfani tällaisesta pitää.

Ottelu on semifinaali, toisessa parissa pelaavat Real Madrid ja Valencia.

Barca on selvä suosikki Atleticoa vastaan. Kertoimet otteluun ovat Unibetilla 1.92 – 3.55 – 3.85. Totals-kertoimet otteluun ovat niin, että yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 1.94 ja alle 2.5 maalia saa 1.89.

Barcelona on tällä hetkellä La Ligan kärkijoukkue samalla pistemäärällä Real Madridin kanssa. Barcalla on alla 12 tappiottoman ottelun putki, mutta silti päävalmentaja Ernesto Valverdella on kovat paineet niskassa. Joukkueen pitäisi voittaa liigamestaruus, mutta viimeisistä neljästä La Liga -ottelusta Barca on pelannut kolme tasan, eikä sellainen meno pitemmän päälle riitä mestaruuteen.

Atletico Madrid on sarjakolmonen viisi pistettä kärkijoukkueiden perässä. Sillä on alla viiden tappiottoman ottelun putki. Kolme viimeistä Atletico on voittanut, ja tämä on nostanut sen taas mukaan mestaruustaistoon.

Barcan ykkösveskari ter Stegen on loukkaantuneena sivussa, samaten kuten ovat Arthur ja Dembele.

Atletico on ilman Diego Costaa, ja ilmeisesti myös Vrsaljko ja Lemar ovat poissa pelistä.

Barca on liian suuri suosikki, Atletico on viime viikkoina ollut hyvässä kunnossa. Atletico Madrid +0.5 Unibetin kertoimella 1.90 on hyvä veto.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä