Espanja - Tunisia 9.6.2018, viimeinen varovainen treenimatsi

Espanja ei ole hävinnyt 19 otteluun, Tunisia ei ole hävinnyt yhdeksään otteluun. Vedonlyöjälle sopisi, että kummankin putki jatkuu.
Espanja - Tunisia
Kesäkuu 09,2018
9.45PM

Tänään pelataan viimeisiä harjoitusotteluita ennen Venäjän MM-turnausta. Espanja kohtaa Tunisian Krasnodarissa. Kumpikin joukkueista on mukana lopputurnauksessa, ja aivan varmasti kumpikin joukkueista haluaa välttää kaikenlaisia loukkaantumisia. Se tarkoittaa sitä, että ainakin Sergio Ramos joutuu pelaamaan hissutteluvaihteella.

Espanja on ottelussa luonnollisesti suursuosikki, Unibetilla se voittokerroin on vain 1.28, kun Tunisian voiton kerroin on 13.00.

Espanja on ollut viime aikoina erinomaisessa kunnossa. Sen edellinen häviö on Ranskan EM-kisoista, joissa Italia pudotti sen jatkosta 2-0. Tämän jälkeen Espanja on pelannut 19 ottelua ilman tappiota. Vastustajien joukossa on ollut muitakin maailman huippuja. Viimeksi maaliskuussa Espanja pelasi Saksan kanssa tasan 1-1 ja tämän jälkeen se suorastaan murskasi Argentiinan 6-1. Argentiina -ottelu oli merkillinen, kumpikin joukkue oli aikalailla ykkösketjulla mukana. Argentiinan Leo Messi tosin oli sivussa.

Argentiina -ottelu kertoi ainakin sen, että Espanjan Isco saattaisi tänä kesänä nousta suurten tähtien joukkoon. Hän teki ottelussa kolme maalia, ja muutenkin Isco on ollut Espanjan viime otteluissa ehdoton avainpelaaja. Espanjan viimeinen ottelu noin viikon takaa, jolloin se pelasi Sveitsin kanssa tasan 1-1. Tämän illan ottelun kokoonpano on vielä hyvin auki, espanjalaiset saattavat lähteä peliin kakkosmiehistöllä ja säästellä ykköspelaajia. Carvajal ja Busquets ovat varmasti sivussa pienten loukkaantumisten vuoksi.

Eipä ole huonossa iskussa Tunisiakaan. Sen edellisestä tappiosta on yli vuosi, ja nyt sillä on yhdeksä tappiottoman ottelun putki alla. Touko-kesäkuun vaihteessa Tunisia pelasi kaksi 2-2 -tasapeliä, ensin Portugalin ja sitten Turkin kanssa. Omassa Afrikan karsintalohkossaan Tunisia tuli ykköseksi voittamalla neljä ottelua ja pelaamalla kaksi tasan, eli Tunisia on yksi parhaimmista Afrikan joukkueista. Se ei ole aivan niin kohuttu, kuin vaikka Egypti, koska sillä ei ole riveissään Mo Salahin kaltaista supertähteä.

Tunisia on MM-karsintojen jälkeen voittanut Iranin ja Costa Rican 1-0 ennen viimeaikaisia tasapelejä. Joukkueen päävalmentaja Maaloul totesi 2-2 -tasurien jälkeen, että puolustus on fiksattava ennen MM-kisoja. Tämä lienee Tunisian tehtävä illan ottelussa, se tulee pelaamaan mahdollisimman tarkkaa puolustuspeliä.

Espanjan mahdollinen avaus: de Gea – Odriozola, Pique, Ramos, Alba – Koke, Thiago – Silva, Iniesta, Isco – D.Costa

Tunisian mahdollinen avaus: Hassen – Nagguez, Bronn, Benalouane, Haddadi – Sassi, Skhiri – Badri, Khaoui, Sliti – Khazri

 

 

Tunisia virittelee puolustustaan, ja Espanja varmasti säästelee itse kisoihin. Hyvä vetovaihtoehto tähän kenraaliharjoitukseen on Tunisia +1.5 Unibetin kertoimella 1.98.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä