Espanja - Venäjä 1.7.2018 | vedonlyöntivinkit, kertoimet ja ennakko | Jalkapallon MM

Espanja voitti alkulohkossa vain yhden ottelun, kun Iran meni nurin 1-0. Venäjä aloitti turnauksen lujaa, kun Saudi-Arabia otti viidellä maalilla neniin.Viimeisessä ottelussa Venäjä sitten hävisi Uruguaylle 0-3.
Espanja - Venäjä
Heinäkuu 01,2018
17:00

Espanja – Venäjä 

Espanja meni lohkostaan jatkoon, vaikka se voitti vain yhden ottelun. Avauspelissä joukkue pelasi Portugalin kanssa viihdyttävän tasapelin 3-3. Iranin Espanja kukisti niukasti 1-0, ja viimeisessä lohko-ottelussa se pelasi Marokon kanssa 2-2. Espanja ei ole vielä ollut ollenkaan vakuuttava.

Venäjä aloitti kisat kovalla pamauksella, kun turnauksen avausottelussa se voitti Saudi-Arabian 5-0. Toisessa pelissään venäläiset kukistivat Egyptin 3-1, ja viimeisessä lohkopelissä sitten koitti arki, kun Uruguay oli 3-0 parempi.

Espanja ei ole turnauksessa vielä voitoilla juurikaan juhlinut, mutta eipä se myöskään usein häviä. Espanjalla on nyt 23 tappiottoman ottelun putki menossa. Viimeisin häviö on Ranskan EM-kisojen 0-2 -tappio Italialle.

Espanjalla on ollut ongelmia puolustuksen kanssa MM-turnauksessa, mutta hyökkäys pelaa. Viisi päästettyä maalia alkulohkossa on paljon, ja toisaalta kuusi tehtyä on hyvä lukema. Espanjassa osa puolustuksen syytä on laitettu maalivahti David de Gean niskoilla. Miehen penkittämistäkin on jo vaadittu, mutta valmentaja Hierro on sanonut, että de Gea jatkaa maalilla. Vaihtoehto olisi ollut Kepa Arrizabalaga.

Kahdeksan Espanjan pelaajaa on ollut jokaisessa alkulohkon ottelussa avauksessa, ja ilmeisesti pikaisesti hommiin hälyytetty Hierro hakee joukkueelle jatkuvuutta. Keskikentälle ilmeisesti on tulossa muutoksia, tällaisia huhuja Espanjan leiristä on kuulunut. Hierro laittanee Koken jälleen avaukseen Thiago Alcantaran tilalle. Tällä vaihdolla olisi tarkoitus tiivistää keskikentän pohjaa puolustuslinjan edessä.

Marco Asensiotakin on uumoiltu avaukseen, mutta kuka sitten jäisi pois kolmikosta Iniesta, Isco, David Silva?

Espanja pelaa helpontuntuisessa kaavionpuoliskossa. Se voi pelata itsensä semifinaaleihin, jossa vastassa voisi sitten olla Englanti. Jos joukkue saa nousevan trendin pelaamiseen, niin loppuottelu on hyvinkin näpeissä.

Espanjan mahdollinen avaus:
De Gea; Carvajal, Pique, Ramos, Alba; Busquets, Koke; Isco, Silva, Iniesta; Costa

 

Jos Espanjalla oli jo ennen turnausta pitkä häviötön putki alla, niin Venäjällä taas oli seitsemän voitottoman putki. Kisan avausotteluiden suuret voitot palauttivat joukkueen itseluottamuksen ja kotiyleisön uskon, mutta kuinka selvä tappio ensimmäiselle kunnon vastukselle, Uruguaylle, vaikutti joukkueeseen ja kotikannattajiin?

Venäjällä ei juurikaan olla kritisoitu Uruguay -ottelun tappiota. Venäjä pelasi melkein tunnin miesalivoimalla, ja vielä Uruguayn toinen maali oli Cheryshevin oma maali. Kaiken kaikkiaan Venäjä oli joukkueista selvästi huonompi, mutta se ei ole venäläisiä haitannut. Ilmeisesti koko maa uskoo joukkueen mahdollisuuksiin, ja hyvä niin.

Venäjän puolustuksen kanssa on ollut turnauksen alla kysymysmerkkejä. Kovan luokan puolustajia ei vain ole, ja 38-vuotias Ignashevichkin on otettu mukaan kisoihin. Hyökkäyspuolella Venäjä on saanut pari uutta tähteä. Cheryshev ja Dzuyba aloittivat kisat penkillä, mutta nyt he ovat joukkueen tähtiä. Cheryshev on tehnyt kolme maalia ja Dzuyba kaksi.

Venäjän Smolnikov on pelikiellossa, ja hänen paikallaan pelannee Fernandes. Zhirkov ja Golovin olivat penkillä Uruguay -ottelussa, mutta nyt he ovat varmasti avauksessa.

Venäjän mahdollinen avaus:
Akinfeev; Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov; Zobnin, Gazinskiy; Samedov, Golovin, Cheryshev; Dzyuba

 

MM-kisojen pudotuspelit – ota Karamban korotetut kertoimet!

Karamba tarjoaa MM-kisojen neljännesvälieriin sunnuntaille 1.7 huikeita, 11.00 – 21.00 kertoimia jatkoon menijöille näihin matseihin. Lunasata tarjoukset linkeistämme ennen pelin alkua:

Espanja - Venäjä

Kroatia - Tanska


 

Unibetin kertoimet otteluun ovat 1.62 – 3.90 – 6.60, ja kyllä nämä hieman liikaa ovat ennakkosuosikki Espanjalle kallellaan. Joukkue ei ole ollut ollenkaan vakuuttava. Hyvä pelivalinta otteluun on Venäjä +0.5 Unibetin kertoimella 2.45. Kerroin tulee varmasti pikku hiljaa putoamaan, kannattaa pelata aikaisin, jos veto maistuu.

Aseta vetosi