Espanjan Super Cup: Real Madrid - Atletico Madrid 12.1.2020, Madridin paikallinen pelataan Saudi-Arabiassa

Varmaan kaikilla olisi ollut mukavampaa, jos Espanjan Super Cup olisi pelattu Madridissa. Nyt Real ja Atletico kohtaavat kaukana Saudi-Arabiassa. Real on pienoinen finaalisuosikki.
Real Madrid - Atletico Madrid
tammikuu 12,2020
20:00

Espanjan Super Cupn finaalissa pelaavat Real Madrid ja Atletico Madrid. Välierässä Real pudotti Valencian 3-1 ja Atletico pudotti Barcelonan 3-2.

Finaalin kertoimet ovat Unibetilla 2.23 – 3.25 – 3.25. Totals-raja 2.5 maalia on laitettu niin, että yli 2.5 saa kertoimeksi 2.02 ja alle 1.82.

Espanjan Super cupin neljän joukkueen lopputurnaus vietiin pelattavaksi Saudi-Arabiaan. Raha puhuu tässäkin. Melko järjetön ajatus kuskata neljä joukkueellista pelaamaan futista valtioon, jolla on paljon rahaa ja melko kyseenalainen moraalikäsitys.

Kumpikin Madridin joukkueista on hyvässä kunnossa. Realin tappiottomien otteluiden putki on jo 15 matsin mittainen. Atletico ei ole hävinnyt kuuteen peliin, ja viisi viimeistä se on voittanut.

Realilla on isommat ongelmat kokoonpanon kanssa. Eden Hazard ja Marco Asensio ovat sivussa, samaten kuten infektion saanut Gareth Bale. Kärkimies Benzeman pelaaminen on epävarmaa.

Atleticon puolelta sivussa ovat Lemar ja Diego Costa sekä todennäköisesti myös Barca -matsissa reitensä loukannut Koke.

Alle 2.5 maalia on hyvä betsi. Atleticon ja Barcan ottelussa tehtiin kaikki viisi maalia toisella puoliskolla, mutta se on Atleticolle hyvin epätavallista. Nyt manageri Simeone laittaa taas puolustusluukut kiinni.

Alle 2.5 maalia Espanjan Super Cupin finaaliin saa Unibetilla kertoimeksi 1.82.

Aseta vetosi