eSports: Virtuaalitennis – Mutua Madrid Open Virtual 27.-30.4.2020

Uuh, no nyt on melkoisen messevää tennisviihdettä tarjolla. Oikeat tennisässät lyövät omassa turnauksessa palloja kenttään ja verkkoon - vieläpä livestreamin välityksellä! Ja tietenkin näistä matseista pääset lyömään vetoa! Vappuaattona tulikivenkatkuiset loppupelit. Tätä ei vaan saa missata! Kenen puolesta sinä betsaat?
MUTUA MADRID OPEN VIRTUAL PRO MEN
huhtikuu 30,2020
16:00

eSports: MUTUA MADRID OPEN VIRTUAL PRO MEN

Mutua Madrid Openia pelataan taas tänään ja virtuaalisen urheilun esports-tapahtumaan on paljon erilaisia kohteita tarjolla. Tänään on jo finaalipäivä! Andy Murray ja Stefanos Tsitsipas suosikkeja, molempien turnauksen voittokerroin on 1.95! Kumman puolesta betsaat, molemmat ovat ennakkosuosikkeja omissa välierissään. Tässä mielenkiintoisia kohteita päivän peleihin, katso kaikki matsit Coolbetin sivuilta!

 

Nyt kun oikeat tennistapahtumat on peruttu pitkälle kesään, on hyvä ottaa se pelikapula käteen ja pelata vähän tennistä. Ja joku sanoi ettei siitä pelaamisesta ole mitään hyötyä? No nyt on, sillä tenniksen maailmantähdet pelaavat keskenään tässä huikeassa turnauksessa! Koko setti näytetään livenä suurelle yleisölle ja pelaajat pelaavat oikeasti kaksintaisteluita – etänä tietenkin.

Seuraa turnausta livenä turnauksen Facebook-sivujen kautta tai vaikkapa Eurosportin tennis livestream – palvelun avulla!

Ja mikä parasta, koko turnauksen voitosta voi luonnollisesti lyödä tennis voittajaveto -vedon tai sitten kuumia Head-2-Head vetoja koko rahalla. Parasta on myös se, että pelaaja pääsee betsaamaan myös näiden otteluiden lopputuloksia voittajavedossa. Katso tästä tämän päivän kuumimmat kohteet:

Turnaus jatkuu aina 30.4.2020 saakka, jolloin pelataan finaali. Pelaavatko siellä turnauksen ennakkosuosikit Tsitsipas (1.95) ja Murray (1.95) vai muut pelaajat (Goffin 6.00 ja Schwartzmann 8.00)? Nyt betsaamaan siitä kuka antaa virtuaaliselle karvapallolle parasta kyytiä! Tätä viihdepläjäystä ei kannata missata!

eSports Pro Tennis - betsaa ammattilaisten pelikonsoliotteista!

Tennis on pitkään ollut yksi suosituimmista vedonlyöntilajeista ja varsinkin livevedonlyönti on ollut kovassa nosteessa viime vuodet. Nyt kun ne oikeat tennisturnaukset ovat pidemmällä tauolla, jotain pitää keksiä. No nyt nippu ammattilaispelaajia ottaa mittaa toisistaan konsolipelin avulla - lyö vetoa matseista!

Aseta vetosi