Etelä-Korea - Saksa ke 27.6.2018, Euroopan jättiläinen suurena ennakkosuosikkina.

Jalkapallon MM-kisoissa ottelut jatkuvat Etelä-Korean kohdatessa Saksan. Kyseessä on lohko F:n kamppailu, johon on helppoa nimetä yksi suuri voittajasuosikki. Etukäteiskaavailuissa korealaiset kuuluvat lohkon heikoimpiin joukkueisiin, kun taas saksalaiset ovat turnauksessa kuin turnauksessa isoja mestariehdokkaita. Miehistöt ovat kohdanneet toisensa 2000-luvulla kahdesti, mutta edellisestäkin taistosta on aikaa jo 14 vuotta.
Etelä-Korea - Saksa Jalkapallon MM-kisat 27.6.2018
Etelä-Korea - Saksa
Kesäkuu 27,2018
17:00

Etelä-Korea – Saksa – kertoimet otteluun

Etelä-Korea lähtee Saksaa vastaan isona haastajana. Saksa ei voi tyytyä tässä pelissä tasapeliin, nyt on hoidettava tämä ottelu kunnialla alta pois. Etelä-Korea tarjoaa taatusti viekkaan vastuksen, mutta kun esimerkiksi Unibet tarjoaa vedonlyöntikertoimet pitkävetoon mallia 18.00 – 7.35 – 1.20, niin voittajasuosikista ei ole epäselvyyksiä.

Saksan peli on ollut alkulohkossa yhdellä sanalla sanottuna nihkeää, ensin tappio Meksikolle ja sen jälkeen voitto viime hetkillä Ruotsista. Nähdäänkö nyt sitten Etelä-Koreaa vastaan reilu voitto ja voidaan todeta että Saksa on oivassa pelikunnossa kun ne tärkeimmät pelit alkavat?

Matsiin on taas paljon erilaista vedonlyöntiä tarjolla, voit betsata vaikkapa Saksan tai koko ottelun ensimmäistä tai viimeistä maalintekijää. Parhaassa tapauksessahan tuo voi olla vaikkapa sama pelaaja. Voit myös betsata ottelusta hallintaprosentteja tai vaikkapa kulmapotkujen määrää. Todennäköisesti tässä ottelussa Saksa tulee pitämään jälleen palloa ja Etelä-Korea pyrkii hyödyntämään vastahyökkäystilanteet.

Saksan painostaessa kulmapotkuja varmasti tulee, mutta montako? Yli 8.5 / 1.36, yli 9.5 / 1.64, yli 10.5 / 2.08 ja yli 11.5 / 2.80 ovat kertoimet. Mitä sinä betsaat näistä?

Etelä-Korea – Saksa ennakoidut kokoonpanot

Saksan Jerome Boateng on sivussa punaisen kortin takia tästä ottelusta, mutta paikkaajia Saksan puolustukseen löytyy penkiltä ihan kohtuullisesti. Olisiko tässä aika lähellä ne kokoonpanot joilla tähän otteluun lähdetään?

Etelä-Korea (4-2-3-1)

Hyun-Woo – Min-Woo,  Young-Gwon, Hyun-Soo, Yong – Se-Jong, Sung-yueng, Hee-Chan, Jae-Sung, Seon-Min – Heung-Min

Saksa (4-2-3-1)

Neuer – Hector, Rüdiger, Hummels, Kimmich – Kroos, Gündogan – Werner, Reus, Müller – Gomez

Etelä-Korea

Etelä-Korea selviytyi mukaan MM-kisoihin nappaamalla lohkostaan kakkospaikan 15 pisteen turvin. Iran selviytyi lohkon voittajaksi seitsemän pisteen erolla korealaisiin nähden, joten ”The Redsillä” ei ollut suurempaa asiaa taistella lohkon ykköspaikan valtaamisesta. Aasian ylpeyden viimeiseksi jääneet kaksi karsintaotteluaan päättyivät maalittomiin tasapeleihin. Etelä-Korea onnistui karsintaotteluissaan viimeistelemään kaikkiaan 11 maalia, joten se tarkoitti vain reilua yhtä osumaa kamppailuita kohden. Ei ollutkaan mikään suuri yllätys, että miehistö ei löytänyt missään vaiheessa selkeää ykköshyökkääjää. Ja-Cheol Koo yhdessä Sung-Yong Ki onnistuivat maalinteossa kahdesti, ja he olivatkin nipun parhaimpia maalintekijöitä.

Karsintojen jälkeen Etelä-Korea on pitänyt pelivirettään yllä harjoitusotteluiden muodossa. Niiden ohella korealaiset pelasivat East Aasian Championhipissa. Harjoitusotteluissaan ”The Reds” ei ole jäänyt maaleitta kertaakaan, joten hyökkäyspelaamisessa on ollut paljon parempaa tekemistä. Etelä-Korea voitti ensimmäisessä harjoitusottelussaan Moldovan, sitten tuli tasapeli Jamaikan kanssa ja vähämaalinen voitto Latviasta. Kaksi muuta taistoa tuottivat Korean jättiläiselle kaksi tappiota.

Saksa

Saksa on turnauksessa kuin turnauksessa suurimpia mestarisuosikeita, ja myös MM-kisoissa vain Brasilia on etukäteiskaavailuissa nostettu heitä suuremmaksi voittajaehdokkaaksi. Saksalaisten valmistautuminen meni erinomaisesti, sillä miehistö nappasi lohkonsa ykköspaikan ylivoimaisella tavalla. ”Die Mannschaft” ei hävinnyt karsinnoissa ainuttakaan otteluaan, ja esimerkiksi maalinteossa miehistö onnistui yli 40 kertaa. Thomas Müllerin johdolla vastustajat kaatuivat kerta toisensa jälkeen. Azerbaizhan sai kyytiä saksalaisten viimeiseksi jääneessä kamppailussaan maalein 5-1.

Karsintojen jälkeen Saksa on nähty tositoimissa neljässä harjoitusottelussa, ja niistä puolet on pelattu alkuvuoden aikana. Saksa pelasi ensimmäisessä harjoitusottelussaan vähämaalisen tasapelin Englannin kanssa ja myös Espanjan kanssa ehdittiin pelaamaan hyvin samantyyppinen kamppailu. Siinä välissä käydyssä kamppailussaan saksalaiset joutuivat pitkästä aikaa kokemaan tappion, kun Brasilia onnistui nappaamaan edellisten MM-kisojen semifinaaliuusinnassa vähämaalisen voiton. Kaikki kilpailut mukaan lukien Saksa on jäänyt edelliseen pariinkymmeneen otteluunsa ilman maaleja vain kolmeen otteeseen.

Saksan joukkue videolla:

:

Ottelukaupunki ja ajankohta

Etelä-Korean ja Saksan kamppailu käydään Kazanin stadionilla. Ottelu lähtee käyntiin kello 17.00 Suomen aikaa. Stadion vetää 44 779 silmäparia.

F-LOHKON OTTELUT:

OTTELUENNAKKO

PÄIVÄMÄÄRÄ

STADION

VEIKKAAMAAN
Germany vs Mexico World Cup 2018

Saksa vs Meksiko otteluennakko

17/06
18:00

Luzhniki Stadion, Moskova

Veikkaa Unibetilla »
Sweden vs South Korea World Cup 2018

Ruotsi vs Etelä-Korea ennakko

18/06
15:00

Nizhny Novgorod Stadion, Nizhny Novgorod

Veikkaa Unibetilla »
South Korea vs Mexico World Cup 2018

Etelä-Korea vs Meksiko ennakko

23/06
18:00

Rostov Arena, Rostov-on-Don

Veikkaa Unibetilla »
Germany vs Sweden World Cup 2018

Saksa vs Ruotsi ennakko

23/06
21:00

Fisht Olympic Stadium, Sotshi

Veikkaa Unibetilla »
South Korea vs Germany World Cup 2018

Etelä-Korea vs Saksa ennakko

27/06
17:00

Kazan Arena, Kazan

Veikkaa Unibetilla »
Mexico vs Sweden World Cup 2018

Meksiko vs Ruotsi ennakko

27/06
17:00 am

Central Stadium, Jekaterinburg

Veikkaa Unibetilla »

Ottelun katsominen

Etelä-Korean ja Saksan välienselvittelyä pääsee jännittämään suorana lähetyksenä Ylen kanavilla. Yle välittää ottelun alusta loppuun saakka joko televisiossa tai Yle Areenassa. Sitä voi seurata myös esimerkiksi tulosseurannassa. Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, että kuuluuko Etelä-Korean ja Saksan kohtaamiseen studio-osuus, mutta se selviää piakkoin.

Näin pelataan

Tasoero Etelä-Korean ja Saksan välillä on valtava Euroopan jättiläisen eduksi, mutta Aasian ylpeys voi omata jonkinlaisia menestymismahdollisuuksia saamalla ennen kaikkea oman puolustuspelaamisensa aivan parhaimmalle mahdolliselle tasolleen. Todennäköisesti sekään ei tulisi riittämään edes pistejakoon, mutta varmasti muutamia hyviä maalipaikkoja siunaantuu "The Redsin" puolelle. Niiden hyödyntäminen tulee olla korkealla tasolla, sillä montaa tilaisuutta maalintekoon ei ole luvassa. Lähtökohdiltaan saksalaisten voitto lienee koko kolmannen pelikierroksen yksi todennäköisimmistä lopputuloksista.

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt