Euro 2020 karsinnat: Bosnia - Hertsegovina vs. Italia perjantaina 15.11.2019 kello 21:45

Bosnia ja Hertsegovina isännöi perjantaina Italiaa. Onko ottelussa enää panosta Suomen kamppailun jälkeen?
Euro 2020 karsinnat: Bosnia ja Hertsegovina vs. Italia
Marraskuu 15,2019
21:45

Euro 2020 karsinnat: Bosnia ja Hertsegovina vs. Italia, otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Sillä hetkellä kun Bosnian ja Hertsegovinan sekä Italian välinen Euro 2020 karsintaottelu alkaa, Suomi on jo varmistanut oman EM-kisapaikkansa, ja tällä ottelulla ei ole enää karsintojen lopullisten jatkoon menijöiden suhteen panosta. Tai ainakin näin toivomme! Bosnian – Hertsegovinan ja Italian välinen ottelu on silti mielenkiintoinen kamppailu, jossa nähdään kentällä paljon huippu jalkapallo-osaamista. Vedonlyöntiyhtiöt pitävät suvereenisti J-lohkossa voitosta voittoon edennyttä Italiaa ottelun ennakkosuosikkina mutta kotijoukkue Bosnia – Hertsegovina haluaa varmasti voittaa karsintojen viimeisen kotiottelun Bilino Polje stadionilla Zenicassa.  

Italia liikkeellä kokeilevalla ryhmälllä

Italia on varmistanut jo hyvissä ajoin kisapaikkansa. Joukkueen manageri Roberto Mancini haluaa varmasti viedä karsinnat loppuun asti puhtaalla pelillä mutta tästä huolimatta miehen nimeämä 29 pelaajan lista on hyvin kokeileva ja mielenkiintoinen kokonaisuus. Mancinin valitsema joukkue otteluihin Bosniaa sekä Armeniaa vastaan on hyvin nuori ja kokematon verrattuna aikaisempiin karsintaotteluihin. Joukkueesta yli puolella (15) on alle kymmenen ottelun verran aikaisempaa maaottelukokemusta.

 

Bosnia ja Hertsegovina valmistautuu pudotuspeleihin

Bosnia sen sijaan lähtee otteluihin maan parhaalla mahdollisella nipulla, jossa kirkkaimpina tähtinä tuikkivat muun muassa Miralem Pjanic sekä Edin Dzeko. Vaikka Suomi hoitaisi oman ottelunsa ja Bosnian turnaushaaveet olisivat EM-karsintojen osalta kuopattu niin joukkueella on vielä takaporttikisoihin Uefa Nations Leaguessa ansaitulla pudotuspelipaikalla. Maanpäävalmentaja Robert Prosinecki summasikin lehdistötilaisuudessa, että he haluavat hyvät tulokset ja hyvän valmistautumisen pudotuspeleihin Italian kustannuksella. Lisäksi Prosinecki totesi että ”Me emme tule häviämään kenellekään kotiyleisön edessä Zenicasissa”. Valmentajan sanoissa on katetta, sillä edellisen viiden vuoden ja kahdeksantoista kotiottelun aikana se on hävinnyt vain yhden kotimaassa pelatun maaottelun ja tämäkin tuli Sarajevon stadionilla.

Suomen voitolle 50.00 HUIPPUKERROIN Liechtensteinia vastaan!

Vinkkicast JaksoSisältöFiidi
Vinkkicast 01/02/2020 Hattutemppuja ja harakoita valioliigassa Castissa #valioliiga:n otteluita 1-2. helmikuuta, 2020. Mukana Bournemouth - Aston Villa, West Ham - Brighton, Newcastle - Norwich sekä Burnley - Arsena

Yhteenveto

Me uskomme, että Bosnia ja Hertsegovina laittaa ottelussa tosissaan Italian ahtaalle. Molemmista joukkueista löytyy maalintekovoimaa ja molemmilla joukkueilla on kovat näytönhalut, Bosnialla kotiyleisön edessä, italialaisilla valmentajalleen pelipaikan toivossa. Ensisijainen pelivalintamme otteluun ”molemmat joukkueet tekevät maalin” jolle saa Mr Greeniltä maltillisen 1.68 kertoimen. Isompaa kerrointa mutta ”turvallista” kohdetta hakevalle pelivalinta ”Kotijoukkue voittta – tasapelissä panos palautetaan” tarjoaa Bosnia ja Hertsegovinalle kertoimen 2.17

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja