Euro 2020 karsinnat: Englanti - Montenegro 14.11.2019, Kolmen Leijonan ylivoimaa

Englannilla on juhlaottelu, Kolmen Leijonan 1000. peli. Kotikentällä Lontoon Wembleyllä on vastassa heikko Montenegro. Yksikin piste riittäisi varmistamaan Englannin EM-kisapaikan.
Englanti - Montenegro
Marraskuu 14,2019
21:45

Englannilla on juhlapäivä! Kolme Leijonaa pelaa 1000. maaottelun, ja samalla joukkue voi koti-Wembleyllä varmistaa paikan ensi kesän EM-kisoihin. Ja juhlissa aina hieman tapellaan, niin nytkin.

Englannin harjoitusleirillä Liverpoolin Joe Gomez ja Manchester Cityn Raheem Sterling ottivat kunnolla yhteen. Syy oli edellisen viikonlopun kuuma Valioliiga-matsi Liverpool vastaan Manchester City, josta oli jäänyt pelaajien hampaankoloon muutama asia. Lopputulos kahinasta oli se, että maajoukkueen manageri Southgate laittoi pahemman riitapukasi Sterlingin ulos Montenegro -ottelun ajaksi.

 Nordicbet: Tehostettu kerroin – Suomi voittaa väh. kolmella maalilla 1.57 → 2.00 
Suomen voitolle 50.00 HUIPPUKERROIN Liechtensteinia vastaan! 
 

Mikä maa voittaa EM 2020 kisojen kultaa - päivitetty 23/11/20

Kane ja kumppanit

Sterling on yksi maajoukkueen avainpelaajista, mutta ei Kolmen Leijonan hyökkäys juurikaan heikkene, vaikka Sterling ei ole mukana. Southgate laittanee nyt avaukseen kolmikon Kane-Rashford-Sancho. Kyllähän tuokin kolmikko saa aikaan aika myrskyn kehnon Montenegron puolustuksessa.

Joku näistä kolmesta tehnee ottelun ensimmäisen maalin. Unibetilla ensimmäisen maalintekijän veikkauksessa Kanen kerroin on 3.20, Rashfordin 4.40 ja Sanchon 6.40.

Ottelun asetelmia kuvaa hyvin se, että Montenegro ei ole voittanut karsinnoissa vielä otteluakaan ja viime kierroksella Bulgariassa Englanti voitti 6-0.

Englanti -3.5 maalia Unibetin kertoimella 2.65 on varmasti hyvä veto. Montenegron puolustus voi olla aikamoisessa pyörityksessä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä