EURO 2020 karsinnat: Hollanti - Viro ti 19.11 | Vain yksi suosikki

Hollanti - Viro EURO2020 peli tulee olemaan yhtä maalia. Kisapaikkansa jo varmistanut Hollanti tavoittelee vielä lohkovoittoa ja haluaa tarjota hyvää kahdet arvokisapettymykset kokeneelle kotiyleisölle. Viro sinnittelee ottelussa mukana minkä pystyy.
Euro 2020 karsinnat: Hollanti - Viro
Marraskuu 19,2019
21:45

EURO2020 Karsinnat: Hollanti – Viro, montako maalia kotiyleisölle tarjotaan?

Tänään päättyvät vuoden 2020 jalkapallon Euroopan mestaruuskisojen karsintaottelut. Illan suurimmat maalijuhlat tullaan hyvin todennäköisesti näkemään tänään Amsterdamissa Johan Cruijff Arenalla jossa EM-kisapaikkansa jo varmistanut mutta voitolla vielä ykkössijaa tavoittele Hollanti kohtaa piskuisen Viron.

Virolla ei mitään mahdollisuuksia

Viro on saavuttanut karsinnoissa vain yhden pisteen ja joukkueen maaliero on karmaiseva 2 – 21. Ei olekaan ihme, että tähtipelaajilla kyllästetty Hollanti on ottelun ennakkosuosikki kertoimin muun muassa Betssonin kertoimin 1.03 – 23.00 – 80.00 (!). Jalkapallokentillä on nähty historian saatossa isoja ihmeitä 90 minuutin aikana mutta tähän otteluun ei taida olla tarjolla ihmettä Viron voitolle.

Hollanti haluaa voittaa ottelun koska jos Saksa häviää oman ottelunsa Pohjois-Irlannille, niin Hollanti nousee lohkovoittajaksi. Jos Saksa pelaa tasan ja Hollanti voittaa niin joukkueet ovat tasapisteissä ja koska Hollannilla on keskinäisistä otteluista parempi maaliero niin oranssit voittavat lohkon. Hollanti lähtee hakemaan voittoa ja tarjoamaan kotiyleisölle viihdettä heti ottelun alusta alkaen ja kun maalihanat aukeavat niin eivät ne saman tien takaisin kiinni meni.

Hyviä vedonlyöntikohteita otteluun:

Maaleja, maaleja - Katso, betsaa ja nauti!

Hollanti on iso suosikki. Nappaa, maalihanojen auettua, Livevedosta kiinni Hollannin seuraavan maalintekijä!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä