Euro 2020 karsinnat: Italia - Kreikka 12.10 - Italia vie?

Suomen kanssa samassa EM-karsintalohkossa pelaavat Italia ja Kreikka kohtaavat lauantaina Roomassa. Lohkokärki Italia tuskin antaa Kreikalla paljon kotiin vietäväksi.
Euro 2020 karsinnat: Italia - Kreikka
Lokakuu 12,2019
21:45

Euro 2020 karsinnat: Italia – Kreikka, Azurri ylivoimainen?

Suomen jalkapallomaajoukkueella Huuhkajilla on nyt arvokisapaikka lähempänä kuin koskaan. Markku Kanerva käskyttämät joukot Teemu Pukki eturintamassa ovat pelanneet huikeat EM-karsinnat ja Huuhkajat ovat tällä hetkellä oman karsintalohkonsa kakkosia. Lohko johtaa itse oikeutetusti puhtaalla pelillä karsinnoissa porskuttanut Italia. Saapasmaa kohtaa lauantaina jo toivonsa jatkopaikasta menettäneen Kreikan Serie A -seura AS Roman kotistadionilla Stadio Olimpicolla. Kotijoukkue lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina kertoimin 1.21 – 6.00 – 17.00

Italia edennyt voitosta voittoon

Italia on tällä hetkellä hyvässä vireessä ja maajoukkueen uudelleen rakennus näyttää onnistuneen päävalmentaja Roberto Mancinin toiveiden mukaisesti. Italia on pelannut nyt kymmenen edellistä ottelua tappiotta joista seitsemän edellistä ovat kaikki olleet voitokkaita. Italia kohtaisi Kreikan kesäkuussa vieraskentällä ja tuolloin ottelu päättyi Azurrin 0 – 3 voittoon. Peli oli tuolloin käytännössä ohi jo reilun puolentunnin jälkeen Leonardo Bonuccin iskiessä pelin viimeiseksi jääneen kolmannen maalin. Italia piti ottelussa palloa 67% ajasta ja joukkueella oli yhteensä 16 maalintekoyritystä. Ei ole epäilystäkään kumpi joukkue oli parempi ensimmäisessä kohtaamisessa eivätkä voimasuhteet juuri ole muuttunut ennen tulevaa kamppailua.

Tunnelmia Italian leiristä ennen tulevia karsintaotteluita:

Kreikka tuskailee maalinteon kanssa

Kreikalla ei kulje. Kreikka on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan vain kaksi, joista edellinen oli 0 – 2 vierasvoitto Liechtensteinista tämän vuoden maaliskuussa. Kreikan suurin ongelma on tällä hetkellä se, ettei joukkue osaa tehdä maaleja. Maa on hallinnut kolmessa edellisessä ottelussa, muun muassa Suomea ja Armeniaa, vastaan palloa vastustajaansa enemmän sekä luonut kaikissa kolmessa edellisessä jopa enemmän maalintekopaikkoja mutta viimeistely ei vain suju. Tilanne ei tule helpottumaan yhtä maailman parasta puolustusta vastaan, joten Kreikan jääminen nollille Italian vierailulla ei olisi iso yllätys.

Kreikalla edelleen ruuti märkää

Italia on vahvempi kuin Kreikka. Uskomme että Italia tuikkaa ottelun alussa maalin tai kaksi jonka jälkeen luukut pysyvät kiinni. Unibetin kohde ”Kotijoukkue voittaa päästämättä maaliakaan” kertoimella 1.60 tuntuu houkuttelevalta vaihtoehdolta. Mitä sinä laitat lapulle?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä