Euro 2020 karsinnat: Ranska - Turkki, lohko H:n kärkikamppailu!

Hallitseva maailmanmestari Ranska isännöi maanantaina Turkkia. Miten käy lohko H:n kärkikamppailussa?
Euro 2020 karsinnat: Ranska - Turkki
Lokakuu 14,2019
21:45

Euro 2020 karsinnat: Ranska – Turkki, panoksena lohkon kärki

Alkavan viikon jalkapallon EM-karsintojen, sinivalkoisten lasien läpi katsottuna, mielenkiintoisin ottelu on varmasti Suomen ja Armenian kohtaaminen Turussa Veritas Stadionilla. Kyseinen ottelu ei suinkaan ole ainoa tämän viikon karsintakamppailuista vaan EM-karsintaotteluita pelataan nyt ympäri Euroopan.

Lohko H:ssa on luvassa erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun hallitseva maailmanmestari Ranska kohtaa kotinurmellaan lohkon kärkisijaa hallussa pitävän Turkin. Molemmat joukkueet ovat jo lähes varmasti kisapaikkansa ansainneet mutta yhtä kaikki lohkovoittaja on aina lohkovoittaja. Pitkävetokertoimet ovat selvästi Ranskan puolella, kun esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 1.40 – 4.90 – 8.25

Ranska hakee revanssia

Ranska on pelannut Euro2020 karsinnoissa tähän mennessä seitsemän ottelua ja hävinnyt näistä vain yhden. Tämä tappio tuli kesäkuussa juuri Turkille vieraskentällä lukemin 2-0. Tämän tappion jälkeen Ranska on voittanut yhteismaalein 12 – 1 kahdesti Andorran ja kertaalleen Albanian sekä Islannin. Viime viikonlopun Islanti voitto ei tullut missään nimessä helpolla sillä 0 – 1 Ranskalle päättyneen ottelun ainokaisen viimeisteli Oliver Giroud rangaistuspilkulta 66. peliminuutilla. Ranska hallitse ottelua pallonhallinnan ja maalintekoyritysten. Lopputulos olisi kenties voinut olla erilainen, jos Kylian Mbappe ja Paul Pogba olisivat olleet ranskalla mukana kokoonpanossa. Edellä mainitut herrat yhdessä ykkösmaalivahti Hugo Llorisin kanssa ovat poissa myös Turkki ottelusta.

Ranskan mahdollinen avauskokoonpano Turkki peliin:

 Mandanda; Pavard, Varane, Lenglet, Digne; Sissoko, Tolisso, Matuidi; Coman, Giroud, Griezmann

Turkki selvinnyt nipin napin voitosta voittoon

Turkki on tekemässä paluuta eurooppalaisen maajoukkuefutiksen kärkikastiin. Vuoden 2002 MM-kisojen pronssimitalisti on ollut poissa välillä arvokisoista mutta käynnissä olevat karsinnat ovat viemässä joukkuetta jälleen arvokisakentille. Turkin ainoa tappio näissä karsinnoissa on tullut 2 – 1 lukemin Islannille vieraissa. Ottelu on samalla ainoa missä Turkkia vastaan on onnistuttu maalinteossa. Kaksi edellisestä kolmesta ottelusta ovat kuitenkin olleet päättyä 0 – 0 tasapeliin kun Turkki on voittanut 89. ja 90. peliminuuteilla syntyneillä maaleilla ottelut Andorraa ja Albaniaa vastaan. Näin viime tinkaan ei voi jättää maalinteko Les Bleusia vastaan.

Turkin mahdollinen avauskokoonpano Ranska peliin:

Gunok; Meras, Demiral, Ayhan, Celik; Emre, Tekdemir, Tufan; Calhanoglu, Yilmaz, Tosun

Yhteenveto

Ranska on ottelun selkeä ennakkosuosikki ja sen voittoon on helppo uskoa. Ottelusta ei tule kuitenkaan missään nimessä helppo Didier Deschampisin miehistölle. Turkki puolustaa hyvin ja joukkue on jo kertaalleen pystynyt nollaamaan Ranskan näissä karsinnoissa. Ottelu voi hyvin päätyttyä lukemiin 1- 0 jolle saa Betssonilta kertoimen 6.05. Ottelusta tuskin tulee mitään maalijuhlaa, joten alle 2.5 maalin kamppailu kertoimella 2.08 on myös hyvä pelivaihtoehto. Mitä sinä betsaat?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä