EURO 2020 karsinnat: Wales - Unkari ti 19.11 | Voittaja EM-kisoihin!

Wales - Unkari EURO2020 peli huipentaa nämä karsinnat hienolla tavalla. Molempien joukkueiden kisalippu on kiinni tästä pelistä, voittaja jatkaa, tasapelissä molemmat mahdollisesti ulkona! Mitä betsejä tähän peliin? Katso kaikki kertoimet ja lyö vetoa!
Euro 2020 karsinnat: Wales - Unkari
Marraskuu 19,2019
21:45

EURO2020 Karsinnat: Wales – Unkari, voitolla EM-kisoihin!

Walesissa Cardiff City Stadiumilla pelataan tänään todella isojen panosten ottelu, kun Wales isännöi jalkapallon EM-kisojen 2020 viimeisessä karsintaottelussa Unkaria. E-lohkon ottelun panos on hyvin yksinkertainen, voittaja nousee lohkokakkoseksi ja lähtee kisoihin, häviäjä joutuu odottamaan seuraavaa saumaa neljä vuotta… Oman pikkumausteensa kamppailuun tuo se, että tasapeli saattaa tiputtaa molemmat joukkueet ulos kisakoneesta jos (ja kun) Slovakia voittaa samaan aikaan kotikentällään Azerbaidzhanin. Nyt jos koskaan kannattaa katsoa joku muu kuin Suomen karsintaottelu!

Nähdäänkö tänään näin upeaa pallon suojausta?

Walesilla kotietu ja Bale nauttii pelaamisesta

Walesilla on ottelussa iso kotietu ja maan pääkaupungin futispyhättö seisoo varmasti lohikäärmeiden takana täydet 90 minuuttia. Walesilla on myös kokoonpanon osalta materiaalietu. Ryan Giggsin valmentaessa ryhmässä pelaa nimiä kuten Gareth Bale, Aaron Ramsey, Daniel James, Harry Wilson sekä Ben Davies. Ennen karsintojen alkua povattiinkin, että Wales olisi tähän mennessä jo varmistanut jatkopaikkansa- 1 – 0 tappio Unkarille kesäkuussa sekä 1 – 1 tasapeli Slovakian kanssa lokakuussa ovat kuitenkin ajaneet edellisessä EM-kisoissa puolivälierissä Belgian voittaneen joukkueen tukalaan tilanteeseen.

Bale ei ole Realissa pelannut ”loukkaantumisen vuoksi” mutta maajoukkuessa pelit maistuvat:

Unkarilla mielessä kotikisat

Unkari on tekemässä todellista yllätystä EM-karsinnoissa, mikäli se matkaa yhdessä Kroatian kanssa EM-kisoihin E-lohkosta. Joukkue on voittanut tämän kesän ja syksyn karsintaotteluissa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2011 kolme peräkkäistä kilpailullista ottelua. Budapestin upouusi Puskas Arena tulee olemaan yksi Euro 2020 kisojen päänäyttämöistä, joten Unkari haluaa varmasti selvitä kisoihin ja pelata kotiyleisön edessä.

Yhteenveto

Wales lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja yleinen usko on, että laadukas joukkue onnistuu nappaamaan ottelusta voiton kotiyleisön tuella. CasinoWinner tarjoaa Walesin voitolle kertoimen 1.70.

Walesin kymmenessä edellisessä kilpailullisessa ottelussa kotikentällä on nähty kahdesti vain yli 2.5 maalia ja näissä karsinnoissa molemmat joukkueet ovat kokonaisuudessaan molemmat jääneet alle 2.5 maalikeskiarvon. Alle 2.5 maalin pelille saa niin ikään kertoimen 1.70. Tämä jättää mahdollisuuden molemmille joukkueille katastrofaaliseen 1 – 1 tasapeliin.

Huippuottelu - Katso, betsaa ja nauti!

Wales on suosikki mutta suomalaiset ainakin muistavat mihin Unkari pystyy... Livevedosta lisäajan viime hetkillä Unkarin shokkiyllätys?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja